UitvaartVergelijker.nl

Uitvaart regelen in regio Apeldoorn

Wil je een uitvaart regelen in de regio Apeldoorn? Of ben je jezelf aan het oriënteren op je eigen uitvaartwensen? Doe dan onderstaande check voor een overzicht van de mogelijkheden in jouw regio.

Heb je direct een uitvaartverzorger nodig? Dan kun je bijvoorbeeld contact opnemen met de meest gekozen uitvaartverzorger in de regio.

Wil je een uitvaart regelen in de regio Apeldoorn? Of ben je jezelf aan het oriënteren op je eigen uitvaartwensen? Doe dan onderstaande check voor een overzicht van de mogelijkheden in jouw regio.

Meest gekozen

Beoordeeld met een 9.6

  • NEén vertrouwd gezicht dat jouw uitvaart regelt
  • NAchteraf geen financiële verrassingen
  • NWerkt met eigen lokale uitvaartverzorgers

Direct een uitvaart regelen of overlijden melden? Bel Monuta op onderstaand nummer:

Een uitvaart regelen in de regio Apeldoorn

Apeldoorn avond
Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden voor een compleet verzorgde uitvaart in de regio Apeldoorn en de veel gestelde vragen.
Vanuit welke plaatsen kan ik terecht?

De meeste uitvaartverzorgers bieden hun diensten regionaal aan en is het altijd goed om te vragen wat de mogelijkheden zijn buiten de regio. Wil je een uitvaart regelen in de regio Apeldoorn? Dan kun je bij de meeste grotere uitvaartverzorgers terecht vanuit de plaatsen Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Vorchten en Veessen.

Het is altijd verstandig om eerst contact op te nemen met de uitvaartverzorger om de mogelijkheden af te stemmen.

Welke uitvaartcentra zijn er in Apeldoorn?

In Apeldoorn zijn diverse uitvaartcentra. Zo heeft Monuta drie uitvaartlocaties; Loolaan, Osseveld en Ugchelen. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van jouw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van de 24-uurskamers. Daarnaast zijn hier alle middelen aanwezig voor een afscheid in het uitvaartcentrum. Er zijn in Apeldoorn ook uitvaartcentra van DELA, Rouwenhorst en Kramer. Onderaan onze pagina vind je een overzicht van alle uitvaartcentra.

Wat kost een uitvaart in Apeldoorn?

In Apeldoorn kost een uitvaart gemiddeld € 9.500. De kosten van een uitvaart kunnen ook hoger of lager zijn, afhankelijk van de uitvaartwensen. Je kunt in de meeste gevallen met een bedrag tussen de € 7.000 en € 11.000 een uitvaart organiseren.

Uitvaart regelen Apeldoorn

Uitvaart regelen Apeldoorn

Vind de geschikte uitvaartverzorger bij jou in de buurt die zorgt voor een vast aanspreekpunt, liefdevolle verzorging en een persoonlijke afscheid.

    Periode van overlijden

    Uitvaartlocaties in de regio Apeldoorn