Selecteer een pagina

DELA

De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als u komt te overlijden neemt de uitvaartverzekeraar de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen.

Het motto van DELA uitvaart is ‘Samen sta je sterker’. Een standaard DELA uitvaartverzekering wordt ook wel het uitvaartplan genoemd. U bent verzekert voor de diensten en producten voor uw begrafenis of crematie. Deze diensten en producten worden vooraf vastgelegd in de polis. Naast dit standaard pakket zal DELA uitvaart nog een vrij besteedbaar bedrag uitkeren voor aanvullende diensten. Dit biedt dan mogelijkheden voor extra wensen. Wilt u volledige vrijheid dan biedt de corporatie DELA UitvaartPlan in Geld.

DELA Uitvaartverzekering

DELA maakt bij de meeste uitvaartverzekeringen gebruik van een Natura pakketverzekering: bij een natura pakketverzekering wordt er een standaardpakket verzekerd. De verzekeraar zal bij overlijden de uitvaart verzorgen en betalen conform het standaardpakket. Bij het DELA UitvaartPlan Geld wordt gebruik gemaakt van een Kapitaalverzekering.

Uitvaartverzekering DELA
DELA heeft vier verschillende uitvaartverzekeringen. Bij de uitvaartpakketten Basis, Plus of Flexibel zal DELA de uitvaart voor u en uw nabestaanden verzorgen. DELA een vrij besteedbaar bedrag uitkeren voor aanvullende diensten. Bij het DELA uitvaartplan in geld wordt er een bedrag in kapitaal uitgekeerd om de uitvaart te verzorgen. Bij de De DELA uitvaartverzekering betaalt u een lage kinderpremie tot 25 jaar.

Dela uitvaartverzekering

Uitvaartplan Basis – €6.371,-

-Verzorgd €5.750,-
-Vrije te besteden €621,-

Pakket bekijken

Uitvaartplan Plus – €8.750,-

-Verzorgd €5.750,-
-Vrije te besteden €3.000,-

Pakket bekijken

Uitvaartplan Flexibel – vanaf €5.750,-

-Verzorgd €5.750,- het vrij te besteden bedrag kiest u zelf.

Pakket bekijken

Uitvaartplan in geld

U bepaalt zelf de waarde van het verzekerd bedrag. Dit bedrag is vrij te besteden door uw nabestaanden. Klik hier om uw premie te berekenen.

DELA Uitvaartkostencalculator

Bij uitvaartverzekering DELA kunt u met de uitvaartkostencalculator berekenen wat een begrafenis of crematie ongeveer zal gaan kosten. Uw uitvaartwensen kunt u invullen bij deze calculator. De inhoud van deze pagina is  zorgvuldig samengesteld. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden. Wilt u meer informatie over DELA, bezoek dan dela.nl

Over DELA uitvaart

DELA is een coöperatie. Dat betekent dat de aanbieder geen winstoogmerk heeft en dus lage premies kan bieden op de DELA uitvaartverzekering. Uw kinderen verzekert u voordelig mee. Bovendien betaalt u nooit te veel: geld dat overblijft, wordt uitgekeerd.

Uitvaartverzekering Dela
De verzekeraar is voor de vierde keer op rij als beste getest.

Uitvaartverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door uitvaartvergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 11,32

Laatst gecontroleerd op: 1 april 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)