Selecteer een pagina

Crematieverzekering

Een begrafenis of crematie kost gemiddeld zo’n €8.000. Zonder uitvaartverzekering belast u uw nabestaanden met onvoorziene en hoge kosten. Een crematieverzekering kan dit echter voorkomen. Om ervoor te zorgen dat u een te hoge premie betaald kunt u op onze website onafhankelijk een crematieverzekering vergelijken.

70% heeft van Nederland heeft een Crematieverzekering!

Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.

Wat is een crematieverzekering?

Met een crematieverzekering spaart u voor de kosten van een crematie door middel van premiebetaling. De hoogte van de premie van een uitvaartverzekering hangt af van verschillende factoren. Met een uitvaartverzekering kun je diensten of een bedrag vrij laten komen waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen organiseren.

Soorten crematieverzekeringen

Met een crematieverzekering kunt u een pakket aan diensten en producten of een geldbedrag vrij laten komen waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen organiseren. Er zijn verschillende type verzekeringen. De meest gebruikelijke zijn:

Natura uitvaartverzekering;

Bij een uitkering in natura wordt er een pakket aan diensten geleverd door de verzekeraar. Deze diensten en producten kiest u bij de aanvraag van uw verzekering en worden in de uitvaartpolis beschreven. Het voordeel van een natura verzekering is dat u er veel werk uit handen van uw nabestaanden wordt genomen. Bovendien hoeven zij zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling van uw uitvaart.

Kapitaal uitvaartverzekering;

Bij een kapitaalverzekering bouwt u door het betalen van een maandelijkse premie een vooraf gekozen geldbedrag. Bij overlijden krijgen uw nabestaande het geldbedrag uitgekeerd en kunnen zij dit vrij besteden en uw uitvaart naar wens organiseren.

combinatie uitvaartverzekering.

Met de combinatie verzekering verzekerd u zich voor producten en diensten via de natura verzekering als aanvulling voor extra kosten kunt u een extra geldbedrag verzekeren met de kapitaalverzekering.

Uitvaartverzekeringen zijn de enige verzekeringen waarvan u zeker weet dat ze in de toekomst zullen uitkeren. Naast de zekerheid dat uw uitvaart betaald kan worden beschermd u uw nabestaanden omdat zij geen hoge rekening gepresenteerd zullen krijgen wanneer u komt te overlijden.

Crematieverzekering vergelijken

Waarom een crematieverzekering vergelijken?

Uitvaartverzekeraars verschillen onder andere op; Premie, de premieperiode, het uitkeringsbedrag en de wijze van uitkeren. Op al deze factoren kunt u eenvoudig vergelijken.

Wij vergelijken onafhankelijk de meest gekozen verzekeringen van betrouwbare verzekeraars. Het afsluiten van de crematieverzekering doet u na uw keuze direct bij desbetreffende verzekeraar.

Crematieverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.250,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,07

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 8,85

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 7,99

Ardanta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 8.000,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 9,77

PC uitvaart

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 500,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 10,90

Laatst gecontroleerd op: 23 december 2019. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)