Selecteer een pagina

Monuta

Het voordeel van een Monuta uitvaartverzekering is dat u kunt kiezen voor een verzorgde uitvaart met een vrij te besteden bedrag maar u kunt ook een kapitaalverzekering afsluiten waardoor u zelf de verzekerde waarde bepaalt.

Monuta is één van de grootste verzekeraars op het gebied van uitvaartverzekeringen. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maakt het bedrijf voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Het begeleiden van uw nabestaanden staat dan ook centraal in het geval u komt te overlijden.

De uitvaartverzekeraar heeft over heel het land uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Bij de klantenservice kun je tevens altijd terecht met vragen, opmerkingen, klachten en advies omtrent uw verzekering. Een uitvaartverzekering afsluiten bij Monuta doet u naar eigen wens tegen een scherpe premie.

Monuta uitvaartverzekering

Monuta uitvaartverzekeringen
De uitvaartverzekeringen van Monuta zijn gebaseerd op een producten en dienstenpakket (verzorgde uitvaart) in combinatie met een vrij te besteden bedrag. Monuta zal uw uitvaart verzorgen en met het vrij te besteden bedrag kunnen uw nabestaanden gebruiken voor overige uitvaartkosten De premie van de Monuta uitvaartverzekering zal jaarlijks worden aangepast door indexering en is afhankelijk van uw leeftijd. Standaard betaald u premie tot uw 85ste levensjaar. Monuta biedt echter ook de mogelijk om dit aan te passen naar een leeftijd van 65 jaar. Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd.

Monuta uitvaartverzekering

Uitvaart Basis – €7.000,-

-Verzorgd €5.400,-
-Vrije te besteden €1.600,-

Pakket bekijken

Uitvaart Plus – €9.000,-

-Verzorgd €5.400,-
-Vrije te besteden €3.600,-

Pakket bekijken

Uitvaart Top – €10.500,-

-Verzorgd €5.400,-
-Vrije te besteden €5.100,-

Pakket bekijken

Monuta Kapitaalverzekering

U bepaalt zelf de waarde van het verzekerd bedrag. Dit bedrag is vrij te besteden door uw nabestaanden.

*Alle verzekeringen zijn inclusief een ongevallenverzekering t.w.v. €2500,- en rechtsbijstand voor nabestaanden.

Monuta ontzorgt

Monuta wil graag voor iedereen een afscheid met een goed gevoel regelen. Naast het organiseren van de uitvaart is een waardig afscheid evenmin belangrijk. Via het platform Monuta ontzorgt werkt het bedrijf samen met partners om de periode voorafgaand aan het overlijden het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan er bijvoorbeeld iemand aan huis komen om u gezelschap te houden of om u te helpen met het huishouden. Klik hier voor meer informatie over Monuta ontzorgt.

Over Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar. Het hoofdkantoor van de verzekeraar Monuta is gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf is opgericht in 1923. Sinds 2007 is Monuta de grootste uitvaartonderneming van Nederland.

Monuta uitvaartverzekering
Met haar eigen vestigingen kregen ze als één van de eerste uitvaartorganisaties in Nederland het Keurmerk Uitvaartzorg uitgereikt.

Uitvaartverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door uitvaartvergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarde

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 11,32

Laatst gecontroleerd op: 1 april 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)