Selecteer een pagina

A.S.R. uitvaartverzekering

Jouw uitvaart is, evenals je leven, heel persoonlijk. Daarom is het goed om nu al na te denken over hoe je persoonlijke uitvaart er bij overlijden uit moet zien. Hiermee voorkom je dat je jouw nabestaanden met deze zorg opzadelt. Zij hebben het op dat moment al zwaar genoeg met het persoonlijke verlies en hebben alle tijd nodig om elkaar te steunen en alle emoties de ruimte te bieden. Met een ASR uitvaartverzekering neem je voor jouw nabestaanden deze zorgen uit handen en bescherm je hen tegen (hoge) onvoorziene uitvaartkosten.

ASR uitvaartverzekering

Met de ASR uitvaartverzekering ben je verzekerd van veel flexibiliteit, vrijheid en een gegarandeerde uitkering in geld. Wanneer je een ASR uitvaartverzekering wil gaan afsluiten kan je dit op verschillende manieren doen. Ten eerste kan je zelf direct online een uitvaartverzekering afsluiten. Op deze manier betaal je geen advieskosten. Daarnaast kan je ook via een van de ASR adviseurs een verzekering afsluiten, je krijgt dan een uitgebreid adviesrapport. Maar je kan er ook voor je kiezen om jouw persoonlijk (onafhankelijke) adviseur een uitvaartverzekering af te sluiten.

Kapitaal uitvaartverzekering

Wanneer je bij A.S.R. een uitvaartverzekering af gaat sluiten dan is dit een kapitaal verzekering. Een kapitaal verzekering is een verzekering in geld. Je kiest een bedrag waarvoor je jezelf wil verzekeren en betaalt hiervoor maandelijks een premiebedrag. Je kan ervoor kiezen om het bedrag te laten uitkeren aan je nabestaanden of direct aan een uitvaartverzorger. Goed om te weten is dat je deze keuze altijd later nog kan wijzigen.

Premie betalen

Bij ASR bepaal je zelf hoelang je premie wil betalen. Nadat je het bedrag hebt gekozen waarvoor je je wilt verzekeren zal ASR het premiebedrag berekenen aan de hand van je leeftijd en het gekozen termijn waarin je premie wil betalen. Wanneer je kiest voor een jaarlijkse verhoging (indexering) dan zal dit tot je 85e jaar levensjaar zijn. Er bestaat ook een mogelijkheid om de premie in een keer te voldoen. Dit heet ook wel een koopsom uitvaartverzekering. Wanneer je de premie in een keer wil betalen raden wij je aan om contact op te nemen met je financieel adviseur.

Waarom kiezen voor een A.S.R. uitvaartverzekering?

  • Gegarandeerde uitkering
  • Eigen keuze voor een uitvaartverzorger
  • Geen wijzigingen in je polis
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Zelf bepalen hoelang je premie betaalt
  • Kinderen tot 21 jaar zijn gratis meeverzekerd

Met een ASR uitvaartverzekering ben je verzekerd van veel flexibiliteit, vrijheid en een gegarandeerde uitkering.

Over A.S.R.

Met de ASR uitvaartverzekering is je uitvaart goed verzekerd en draag je met een deel van je premie bij aan een betere wereld. Daarbij heeft ASR veel aandacht voor jouw wensen en die van je nabestaanden. A.S.R. is de verzekeraar van Nederland met duurzame oplossingen met als doel om mensen te helpen. Dit doet ASR door het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Alle producten van ASR zijn ontwikkeld met toekomstige generaties in gedachten waardoor de producten niet alleen goed zijn voor nu, maar ook later!

Ardanta gaat verder onder de naam A.S.R.

Ardanta is al jaren een merk van A.S.R. en daarom is in September 2023 ervoor gekozen verder te gaan onder de naam ASR. Wanneer je een uitvaartverzekering hebt bij Ardanta dan verandert er verder helemaal niets en blijf je goed verzekerd. Je polisvoorwaarden veranderen niet, daarom krijg je ook geen nieuwe polis toegestuurd.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.
Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken
Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar