Selecteer een pagina

Dela uitvaartverzekering

Iedereen wilt dat zijn of haar nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over hoge uitvaartkosten. Een goede uitvaartverzekering is daarom geen overbodige luxe. Met een Dela uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat alles goed is geregeld via het Dela UitvaartPlan. Bij Dela kunt u kiezen voor een verzekering in diensten of in geld.

De DELA uitvaartverzekering is al drie jaar op rij als best getest door de consumentenbond.

DELA uitvaartverzekering
in diensten Basis
€ 6.651,-

Verzorgd
€ 6.000,-

Vrij te besteden
€ 651,-

Premie looptijd
Hele leven

€ 5,52

in diensten Plus
€9.000,-

Verzorgd
€ 6.000,-

Vrij te besteden
€ 3.000-

Premie looptijd
Hele leven

€ 8,38

in geld
€ 9.000,-

Verzorgd
N.V.T.

Vrij te besteden
€ 9.000-

Premie looptijd
Hele leven

€ 10,99

Laatst gecontroleerd op: 25 mei 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)

Dela uitvaartplan

Een Dela verzekering in diensten bestaat uit een pakket van uitvaartdiensten en uit een geldbedrag dat kan worden besteed aan persoonlijke uitvaartwensen. Het pakket aan diensten is ongeveer € 6.000,- waard. Dela uitvaart zal zorgdragen voor alle diensten die zijn verzekerd. De invulling hiervan ligt uiteraard bij de nabestaanden. Op het moment dat u liever een andere uitvaartverzorger kiest dan is hiervoor een beperkte vergoeding. Als u nu al weet dat u gaat kiezen voor een andere uitvaartverzorger dan is voor u een Dela uitvaartverzekering in geld waarschijnlijk aantrekkelijker.

De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als u komt te overlijden neemt de uitvaartverzekeraar de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen.

Welke diensten zijn verzekerd?

In het pakket van diensten zijn onder andere de volgende onderdelen verzekerd.

  • U krijgt de hulp van een lokale uitvaartverzorger
  • Aangifte van overlijden en het regelen van de overlijdensakte
  • Het vervoer van de overledenen
  • Verzorgen en opbaren van de overledene
  • Een kist, rouwauto en 75 rouwbrieven en bedankkaarten
  • Nabestaanden zorg

Goed om te weten is dat wanneer u geen gebruik wilt maken van het drukwerk kunt u de kosten die hiervoor staan ook gebruiken voor aanvullende wensen, evenals het aanvullende verzekerde bedrag.

Uitvaartverzekering in geld

Wanneer u een uitvaartverzekering Dela in geld wilt afsluiten kiest u zelf het bedrag waarvoor u zich wil verzekeren. Nabestaanden ontvangen dit bedrag bij overlijden en kunnen hiermee zelf de uitvaart betalen. Houdt er rekening mee dat de vaste diensten niet zijn meeverzekerd en vanuit het verzekerde bedrag moeten worden betaald. Een Dela uitvaartverzekering in geld is vooral aan te raden wanneer nabestaanden zelf willen kiezen voor een uitvaartverzorger. Ook wanneer u graag in het buitenland wilt worden begraven is de dela uitvaartverzekering in geld een goede keuze. Veel mensen sluiten ook een uitvaartverzekering in geld af als aanvulling op hun huidige uitvaartpolis.

Waarom kiezen voor een Dela uitvaartverzekering?

  • Stijgende premie door winstdeling
  • Inkoopvoordeel als Dela uitvaart de uitvaartverzorger is
  • Waardevast verzekerd bedrag

Over Dela

DELA is een coöperatie met ruim 3 miljoen leden dat werkt zonder winstoogmerk waardoor het lage premies kan aanbieden. Het belangrijkste doel van DELA is dat u uw toekomst zorgeloos tegemoet kan zien en zich geen zorgen hoeft te maken over financiële onzekerheid.

DELA Uitvaartkostencalculator

Bij Dela uitvaart kunt u met de uitvaartkostencalculator berekenen wat een begrafenis of crematie voor u persoonlijk ongeveer zal gaan kosten. Uw uitvaartwensen kunt u invullen bij deze calculator. De inhoud van deze pagina is zorgvuldig samengesteld. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden. Wilt u meer informatie over Dela, bezoek dan Dela.nl

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar