Selecteer een pagina

Kennisbank

Alles over uitvaartverzekeringen
Op zoek naar informatie over uitvaartverzekeringen? Wij hebben alvast een uitgebreid overzicht met informatie over uitvaartverzekeringen en verzekeraars voor u op een rij gezet. Ook vindt u een handige uitvaart checklist! U kunt natuurlijk ook direct alle uitvaartverzekeringen vergelijken.
Kennisbank uitvaartvergelijker

Op zoek naar informatie over uitvaartverzekeringen? Wij hebben alvast een uitgebreid overzicht met informatie over uitvaartverzekeringen en verzekeraars voor u op een rij gezet.

Kennisbank uitvaartvergelijker

Ook vindt u een handige uitvaart checklist! U kunt natuurlijk ook direct alle uitvaartverzekeringen vergelijken.

Uitvaartverzekeraars

Op uitvaartvergelijker.nl vergelijken wij de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Wij vergelijken uitsluitend aanbieders van uitvaartverzekeringen waar je de verzekering online kunt afsluiten. Wij vergelijken de verzekering van de verzekeraars op premie en inhoud.

Monuta uitvaartverzekering

Monuta is uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Het is een van de grootste uitvaartverzekeraars. Het doel van Monuta is om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Naast het verzekeren van de uitvaart wilt Monuta ook belangrijke zaken rondom de uitvaart regelen. De uitvaartverzorger wil de zorg van de nabestaanden uit handen nemen.

DELA uitvaartverzekering

DELA is een van de grootste uitvaartverzekeraars in Nederland. De verzekeraar hecht er waarde aan om nabestaanden met elkaar in contact te brengen. De uitvaartverzekering biedt goede mogelijkheden voor eigen invulling en wensen. De uitvaartverzekeraar is goed bereikbaar voor eventuele vragen of service. De uitvaartverzekeraar is meerdere keren als beste getest.

ASR uitvaartverzekering

ASR probeert de uitvaartverzekering vooral helder en duidelijk aan te bieden. Op haar website kunt u de kosten van uw uitvaart berekenen. Als u voldoende spaargeld heeft, zal ASR adviseren om een later of geen bedrag te verzekeren. De ASR uitvaartverzekering is een kapitaalverzekering waar een bedrag vrij komt om de uitvaart naar eigen wens te verzorgen. ASR was ook wel bekend onder de naam Ardanta