Selecteer een pagina

Begrafenisverzekering vergelijken

Het is belangrijk om te weten dat een begrafenis of crematie gemiddeld zo’n €8.000 kost. Zonder verzekering belast u uw nabestaanden met onvoorziene en hoge uitvaartkosten. Een begrafenisverzekering kan dit echter voorkomen. Om ervoor te zorgen dat een onnodig hoge premie betaald, kunt u op onze website onafhankelijk deze verzekeringen vergelijken.

70% heeft van Nederland heeft een Begrafenisverzekering!

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 8,86

Ardanta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 8.000,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 9,86

PC uitvaart

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 500,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 10,90

Laatst gecontroleerd op: 10 januari 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)

Begrafenisverzekeringen zijn de enige verzekeringen waarvan zeker is dat ze in de toekomst zullen uitkeren. Naast de zekerheid dat uw uitvaart betaald kan worden, neemt u bovendien uw nabestaanden in bescherming omdat zij geen hoge rekening gepresenteerd zullen krijgen in het geval dat u komt te overlijden.

Wat is een begrafenisverzekering?

Met een begrafenisverzekering spaart u voor de kosten van uw uitvaart door middel van een maandelijkse premiebetaling. De hoogte van de premie hangt af van uw persoonlijke uitvaartwensen en uw leeftijd bij aanvraag van de verzekering.

Soorten begrafenisverzekeringen

Met een begrafenisverzekering kunt u een pakket aan diensten en producten of een geldbedrag vrij laten komen waarmee uw nabestaanden de uitvaart kunnen organiseren. Er zijn verschillende type verzekeringen. De meest gebruikelijke zijn:

Natura begrafenisverzekering;

Bij een uitkering in natura wordt er een pakket aan diensten geleverd door de verzekeraar. Deze diensten en producten kiest u bij de aanvraag van uw verzekering en worden in de uitvaartpolis beschreven. Het voordeel van een natura verzekering is dat er veel werk uit handen van uw nabestaanden wordt genomen. Ook hoeven zij zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling van uw uitvaart.

Kapitaal begrafenisverzekering;

Met een kapitaalverzekering bouwt u door het betalen van een maandelijkse premie een vooraf gekozen geldbedrag. Bij overlijden krijgen uw nabestaande het geldbedrag uitgekeerd en kunnen zij dit vrij besteden en uw uitvaart naar wens organiseren.

combinatie begrafenisverzekering.

Met de combinatie verzekering verzekerd u zich voor producten en diensten via de natura verzekering als aanvulling voor extra kosten kunt u een extra geldbedrag verzekeren met de kapitaalverzekering.

Begrafenisverzekering vergelijken

Waarom een begrafenisverzekering vergelijken?

Uitvaartverzekeraars verschillen onder andere op;

  • ten eerste de premie,
  • daarnaast de premieperiode,
  • ook het uitkeringsbedrag
  • en de wijze van uitkeren.

Op al deze factoren kunt u eenvoudig vergelijken.

Begrafenisverzekering afsluiten

Een begrafenisverzekering vergelijken wij onafhankelijk van de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars. Het afsluiten van de verzekering doet u na uw keuze direct bij desbetreffende verzekeraar.

Uitvaartverzekeraars

Wij vergelijken de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Dit doen wij uitsluitend van aanbieders van begrafenisverzekeringen aangezien je de verzekering hier online kunt afsluiten. Je kunt de begrafenisverzekering vergelijken op inhoud en premie. U kunt zo eenvoudig vergelijken en de verzekering afsluiten bij de verzekeraar van uw keuze.

Yarden begrafenisverzekering

Yarden wil er met de begrafenisverzekering voor zorgen dat een uitvaart naar uw wensen wordt ingevuld. Hiervoor biedt de uitvaartverzorger de Mijn Laatste Wensen verzekering. Yarden is een vereniging met leden. U kunt voor, tijdens en na de uitvaart alle belangrijke ondersteuning verwachten. De uitvaartverzekeraar biedt verschillende vormen van het invullen van uw uitvaart. Er zit altijd wel een locatie van Yarden bij u in de buurt.

Monuta begrafenisverzekering

Monuta is uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Het is een van de grootste uitvaartverzekeraars. Het doel van Monuta is om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Naast het verzekeren van de uitvaart wilt Monuta ook belangrijke zaken rondom de uitvaart regelen. De uitvaartverzorger wil de zorg van de nabestaanden uit handen nemen.

DELA begrafenisverzekering

DELA is een van de grootste uitvaartverzekeraars in Nederland. De verzekeraar hecht er waarde aan om nabestaanden met elkaar in contact te brengen. De uitvaartverzekering biedt goede mogelijkheden voor eigen invulling en wensen. Deze uitvaartverzekeraar is goed bereikbaar voor eventuele vragen of service. De DELA is meerdere keren als beste uit de test gekomen.

Ardanta begrafenisverzekering

Ardanta probeert de begrafenisverzekering vooral helder en duidelijk aan te bieden. Onder andere op haar website kunt u de kosten van uw uitvaart berekenen. Als u voldoende spaargeld heeft, zal Ardanta adviseren om een later of geen bedrag te verzekeren. De Ardanta uitvaartverzekering is een kapitaalverzekering waar een bedrag vrij komt om de uitvaart naar eigen wens te verzorgen.

Begrafenisverzekering 
Een begrafenisverzekering afsluiten is een verstandige keuze u voorkomt namelijk dat uw nabestaanden met de kosten van uw uitvaart zullen achterblijven. De kosten van een begrafenis kunnen wel eens hoger zijn dan verwacht. Uiteraard is dit afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Als u een begrafenisverzekering wilt afsluiten dan heeft u de keuze uit verschillende soorten verzekeringen. Er zijn meerdere aanbieders om een begrafenisverzekering af te sluiten. Samengevat, wij hebben deze verzekeringen in een overzicht gezet zodat om u te helpen met het kiezen van een begrafenisverzekering.

Een begrafenisverzekering kiezen
Wil je een begrafenisverzekering afsluiten? Dan is het aan te raden om jezelf vervolgens te verdiepen in de verschillende soorten begrafenisverzekeringen en alle belangrijke zaken. Een verzekering ten behoeve van een begrafenis of crematie is geen verplichte verzekering.