Begrafenisverzekering vergelijken

Het is belangrijk om te weten dat een begrafenis of crematie gemiddeld zo’n €8.000 kost. Zonder verzekering belast u uw nabestaanden met onvoorziene en hoge uitvaartkosten. Een begrafenisverzekering kan dit echter voorkomen. Om ervoor te zorgen dat een onnodig hoge premie betaald kunt u op onze website onafhankelijk een begrafenisverzekering vergelijken.

70% heeft van Nederland heeft een Begrafenisverzekering!

VerzekeraarOmschrijving
BedragPremie Premie betaling
DELA UitvaartverzekeringUitvaartPlan Plus
Verzorgde uitvaart (5.750,-)
Vrij te besteden (3.000,-)
8.750,-€ 8,16
- Premie levenslang
- Lage kinderpremie tot 25 jaar

Naar verzekeraar
51% gekozen
Yarden UitvaartverzekeringMijn Laatste Wens
Kapitaalverzekering
Vrij te besteden (8.000,-)
8.000,-€ 8,20
- Tot 85 jaar
- Kinderen tot 21 jaar gratis
Naar verzekeraar
24% gekozen
Ardanta uitvaartverzekeringArdanta 8000
Kapitaalverzekering
Vrij te besteden (8.000,-)
8.000,-€ 8,77
- Tot 80 jaar
- Kinderen tot 18 jaar gratis
Naar verzekeraar
4% gekozen
Monuta UitvaartverzekeringUitvaart Flexibel
Verzorgde uitvaart (5.400,-)
Vrij te besteden (2.600,-)
8.000,-€ 8,90
- Tot 85 jaar
- Kinderen tot 18 jaar gratis
Naar verzekeraar
21% gekozen
PC uitvaart uitvaartverzekeringPC Uitvaart
Naturaverzekering
Verzorgde uitvaart (8.000,-)
8.000,-€ 8,94
- Tot 80 jaar
- Kinderen tot 18 jaar gratis
Naar verzekeraar
Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (Geboortedatum: 01-01-1994)

Begrafenisverzekeringen zijn de enige verzekeringen waarvan zeker is dat ze in de toekomst zullen uitkeren. Naast de zekerheid dat uw uitvaart betaald kan worden neemt u bovendien uw nabestaanden in bescherming omdat zij geen hoge rekening gepresenteerd zullen krijgen in het geval u komt te overlijden.

Wat is een begrafenisverzekering?

Met een begrafenisverzekering spaart u voor de kosten van uw uitvaart door middel van een maandelijkse premiebetaling. De hoogte van de premie hangt af van uw persoonlijke uitvaartwensen en uw leeftijd bij aanvraag van de verzekering.

Soorten begrafenisverzekeringen

Met een begrafenisverzekering kunt u een pakket aan diensten en producten of een geldbedrag vrij laten komen waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen organiseren. Er zijn verschillende type verzekeringen. De meest gebruikelijke zijn:

Natura uitvaartverzekering;

Bij een uitkering in natura wordt er een pakket aan diensten geleverd door de verzekeraar. Deze diensten en producten kiest u bij de aanvraag van uw verzekering en worden in de uitvaartpolis beschreven. Het voordeel van een natura verzekering is dat er veel werk uit handen van uw nabestaanden wordt genomen. Ook hoeven zij zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling van uw uitvaart.

Kapitaal uitvaartverzekering;

Bij een kapitaalverzekering bouwt u door het betalen van een maandelijkse premie een vooraf gekozen geldbedrag. Bij overlijden krijgen uw nabestaande het geldbedrag uitgekeerd en kunnen zij dit vrij besteden en uw uitvaart naar wens organiseren.

combinatie uitvaartverzekering.

Met de combinatie verzekering verzekerd u zich voor producten en diensten via de natura verzekering als aanvulling voor extra kosten kunt u een extra geldbedrag verzekeren met de kapitaalverzekering. 

Begrafenisverzekering vergelijken

Waarom een begrafenisverzekering vergelijken?

Uitvaartverzekeraars verschillen onder andere op; Premie, de premieperiode, het uitkeringsbedrag en de wijze van uitkeren. Op al deze factoren kunt u eenvoudig vergelijken.

Begrafenisverzekering afsluiten

Een begrafenisverzekering vergelijken wij onafhankelijk van de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars. Het afsluiten van de verzekering doet u na uw keuze direct bij desbetreffende verzekeraar.

Alle begrafenisverzekeringen vergelijken