Selecteer een pagina

Ardanta uitvaartverzekering

Het grote voordeel van de Ardanta uitvaartverzekering is dat u deze naar persoonlijke wensen kunt samenstellen en zelf kunt bepalen wie de uitvaart verzorgt.

Uw uitvaart is, evenals uw leven, heel persoonlijk. Hierdoor is het goed om nu al na te denken over hoe uw uitvaart er bij overlijden uit moet zien. Hiermee voorkomt u namelijk dat uw nabestaanden met deze zorg worden geconfronteerd. Zij hebben het op dat moment al zwaar genoeg met uw verlies en hebben alle tijd nodig om elkaar te steunen en alle emoties de ruimte te bieden. Met een Ardanta uitvaartverzekering neemt u uw nabestaanden al deze zorgen uit handen en beschermt u hen tegen (hoge) onvoorziene kosten.

Ardanta verzekeringen

Uitvaartverzekering Ardanta
De premie(duur) van een Ardanta uitvaartverzekering is altijd afhankelijk van uw leeftijd. U kunt een verzekering afsluiten tot maximaal 75 jaar. Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd inclusief emotionele nazorg t.w.v. €500,-. Alle Ardanta verzekeringen zijn inclusief een ongevallenverzekering t.w.v. €2500,- (tot 65 jaar).

Ardanta uitvaartverzekering

Geld Garant uitvaartplan

-Vrije keuze uitvaartverzorger
-Vrije keuze uitkeringsgerechtigde

Pakket bekijken

Geld Geregeld uitvaartplan

-Vrije keuze uitvaartverzorger
-Financiële afhandeling via uitvaartverzorger

Pakket bekijken

Geld Garant uitvaartplan

-Verzorgde uitvaart
-Standaard pakket
-Extra aanvulling mogelijk

Pakket bekijken
*Mogelijkheid tot vijfjaarlijkse verhoging van 25% op het verzekerde bedrag, met een maximum van €15.000

Over Ardanta verzekeringen

Ardanta is ruim veertig jaar specialist in uitvaartverzekeringen en een landelijk werkende uitvaartverzekeraar (onderdeel van ASR Nederland). Voor de verkoop van de verzekeringen kiest Ardanta voor het intermediair. Dat houdt in dat ze de producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aanbieden. Een adviseur zorgt ervoor dat al uw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een advies en een berekening.

Praktische gids – Doodgaan en Doorgaan

Ardanta verzekeringen onderscheid zich van andere verzekeraars omdat ze zich voornamelijk als doel stelt u en uw nabestaanden te helpen bij praktische zaken rondom de uitvaart. Ardanda heeft daarom een praktische gids – Doodgaan en Doorgaan ontwikkeld waarmee u online door het proces van een uitvaart wordt geleidt. In de gids worden drie fases uitgebreid besproken. Zo vindt u informatie en tips voor zaken voorafgaand van overlijden. Ook aan directe nabestaanden heeft Ardanta gedacht door secties toe te voegen die is gericht zijn op uitvaart en op het leven na een uitvaart.

Uitvaartverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door uitvaartvergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 11,32

Laatst gecontroleerd op: 1 april 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)