Selecteer een pagina

Ardanta uitvaartverzekering

Uw uitvaart is, evenals uw leven, heel persoonlijk. Hierdoor is het goed om nu al na te denken over hoe uw uitvaart er bij overlijden uit moet zien. Hiermee voorkomt u namelijk dat uw nabestaanden met deze zorg worden geconfronteerd. Zij hebben het op dat moment al zwaar genoeg met uw verlies en hebben alle tijd nodig om elkaar te steunen en alle emoties de ruimte te bieden. Met een Ardanta uitvaartverzekering neemt u uw nabestaanden al deze zorgen uit handen en beschermt u hen tegen (hoge) onvoorziene kosten.

Ardanta is sinds september 2023 overgenomen door A.S.R. verzekeringen.

Ardanta

Het grote voordeel van de Ardanta uitvaartverzekering is dat u deze naar persoonlijke wensen kunt samenstellen en zelf kunt bepalen wie de uitvaart verzorgt.

Over Ardanta

Ardanta uitvaartverzekeringen is al meer dan 50 jaar een betrouwbare verzekeraar. Op dit moment heeft de verzekeraar ruim 150 partners en 3.8 miljoen tevreden kanten. Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar (onderdeel van ASR Nederland). Voor de verkoop van de verzekeringen kiest Ardanta voor het intermediair. Dat houdt in dat ze de producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aanbieden. Een adviseur zorgt ervoor dat al uw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een advies en een berekening.

U kunt 3 soorten Ardanta uitvaartverzekeringen afsluiten. Bij de geld garant en de Geld geregeld verzekeringen zal er een geldbedrag worden uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde. Wanneer u een geld garant verzekering heeft afgesloten zullen uw nabestaanden het verzekerde bedrag op hun rekening krijgen gestort en kunnen zei dit vrij besteden aan uw uitvaart. Bij de Geld geregeld verzekering zal het verzekerde bedrag direct gestort worden op de rekening van de uitvaartverzorger die daarmee uw uitvaart zal verzorgen.

Als u kiest voor een Geld garant uitvaartplan bij Ardanta dan heeft u de zekerheid voor een goed geregeld afscheid. Uw uitvaart wordt georganiseerd door een aangesloten uitvaartverzorger. Ardanta zal de rekening van alle gebruikte diensten vergoeden. Nabestaanden hoeven zich dus geen zorgen te maken over de organisatie en financiële afwikkeling van uw begrafenis of crematie.

 

Waarom kiezen voor een Ardanta uitvaartverzekering?

  • Een vrij te besteden bedrag
  • Eigen keuze voor een uitvaartverzorger
  • Meerdere soorten verzekeringen zijn af te sluiten
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Praktische gids – Doodgaan en Doorgaan

Ardanta verzekeringen onderscheid zich van andere verzekeraars omdat ze zich voornamelijk als doel stelt u en uw nabestaanden te helpen bij praktische zaken rondom de uitvaart. Ardanda heeft daarom een praktische gids – Doodgaan en Doorgaan ontwikkeld waarmee u online door het proces van een uitvaart wordt geleidt. In de gids worden drie fases uitgebreid besproken. Zo vindt u informatie en tips voor zaken voorafgaand van overlijden. Ook aan directe nabestaanden heeft Ardanta gedacht door secties toe te voegen die is gericht zijn op uitvaart en op het leven na een uitvaart.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar