Selecteer een pagina

Twenthe uitvaartverzekering is al 75 jaar actief als verzekeringsmaatschappij binnen de uitvaartbranche. Belangrijk om te weten is dat Twenthe zelf geen uitvaarten verzorgd. Wanneer u een Twenthe uitvaartverzekering heeft afgesloten hebben uw nabestaanden de volledige vrijheid hebben als het gaat om de invulling van de uitvaart.

Twenthe uitvaartverzekering

De Twenthe uitvaartverzekering is een Natura sommenverzekering. U krijgt geen geld uitgekeerd maar een volledige uitvaart die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen. Wanneer u besluit een verzekering af te sluiten kunt u kiezen uit drie soorten verzekeringen.

Individuele uitvaartverzekering

De naam van de verzekering spreekt voor zich. U sluit een verzekering af voor een bedrag naar eigen keuze. U nabestaanden krijgen dit bedrag niet uitgekeerd. De uitvaartverzorger van uw eigen keuze kan alle kosten tot het verzekerde bedrag direct bij Twenthe declareren. In het geval er geld overblijft wordt dit niet uitgekeerd aan nabestaanden.

Gezinsverzekering

U kunt ook een Twenthe uitvaartverzekering afsluiten voor het hele gezin. Een groot voordeel hiervan is dat kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd. Wanneer de kinderen ouder zijn dan 18 jaar kan er worden overgestapt op een individuele uitvaartverzekering. Goed om te weten is dat wanneer het verzekerde bedrag lager of gelijk is dan het verzekerde bedrag van de ouders er geen gezondheidsverklaring nodig is. De verzekering kan bovendien ook worden afgesloten door een eenoudergezin.

Uitvaartverzekering op twee levens

Bij Twenthe is het ook mogelijk om een uitvaartverzekering op twee levens af te sluiten. Bij deze variant zijn er twee mensen verzekerd en betaald één iemand premie. Deze vorm van verzekeren is vooral interessant voor partners die graag een dubbelgraf willen. De verzekering wordt uitgekeerd bij overlijden van de eerste verzekerde.

Grafmonumentenverzekering

Wanneer u deze verzekering afsluit bent u verzekerd voor de kosten van een grafmonument of steen. De verzekering kan aanvullend op de Twenthe uitvaartverzekering worden afgesloten. Maar het is ook mogelijk om de de grafmonumentenverzekering als aanvulling te nemen op een bestaande verzekering bij een andere maatschappij.

De Twenthe uitvaartverzekering is een Natura sommenverzekering. U krijgt geen geld uitgekeerd maar een volledige uitvaart die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

Waarom kiezen voor een Twenthe uitvaartverzekering?

Een van de belangrijkste voordelen van een Twenthe uitvaartverzekering is dat u voor 100% zeker weet de het verzekerde bedrag wordt besteed aan de kosten van uw uitvaart. Daarnaast hebben nabestaanden de volledige keuzevrijheid als het gaat om de invulling van de uitvaart. De verzekering is tevens waardevast door de indexatie van de verzekering. Dit voorkomt onderverzekering.

Omdat Twenthe niet zoals andere natura verzekeraars met vaste pakketten werkt kunnen nabestaanden bij iedere uitvaartverzorger terecht. Deze kan de kosten direct declareren bij de verzekeraar. Uiteraard kunnen de kosten gedeclareerd worden tot het bedrag waarvoor u bent verzekerd. Alle extra kosten en niet uitvaart gerelateerde kosten zullen door uw nabestaanden moeten worden betaald.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar