Selecteer een pagina
Yarden uitvaartzorg

Yarden

Yarden uitvaartzorg is dé uitvaartorganisatie van Nederland (Yarden uitvaartverzekering). De uitvaartverzekeraar is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. De organisatie telt bijna 1 miljoen leden. Een uitvaartverzekering is voor iedereen anders. Want iedere begrafenis of crematie is anders. De één is uitgebreid, met alles erop en eraan. De andere is eenvoudig, met alleen dat wat nodig is voor een waardig afscheid. En hiertussen is alles mogelijk. De uitvaartverzekering van de uitvaartorganisatie gaat niet uit van een standaard verzekerd bedrag, maar van je wensen voor straks.

Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is het vaste uitgangspunt bij Yarden, want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto ‘Een goed afscheid helpt je verder’. Yarden Uitvaartverzekering stelt het klantbelang voorop.

Yarden uitvaartverzekering

Yarden biedt sinds kort de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich flexibiliteit. U hoeft niet meer de keuze te maken voor type uitvaartverzekering bij afsluiten van de verzekering. U kunt altijd online de keuze voor type aanpassen naar situatie of wens. De leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren is verhoogd van 18 naar 21 jaar.

De uitvaartverzekeraar is van mening dat uw wensen en situatie kan veranderen. Deze uitvaartverzekering is ontstaan door te luisteren naar haar klanten. Er is in enkele gevallen zelfs een mogelijkheid om een voorschot te krijgen om klanten met een terminale zieke te kunnen voorzien van thuiszorg door dit te kunnen inkopen met het voorschot.

Mocht je een verzekering afsluiten bij Yarden word je automatisch lid van de Yarden Vereniging. Dit geeft o.a recht op voorlichtingsbijeenkomsten en nazorg. Als lid krijgt u van de vereniging 10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg laat verzorgen.

Voordelen mijn laatste wensen uitvaartverzekering
  • 100% Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerd bedrag;
  • U kunt het verzekerd bedrag tussentijds verhogen of verlagen;
  • Kinderen tot 21 jaar zijn gratis meeverzekerd;
  • 10% ledenvoordeel op uitvaartgerelateerde kosten.

Premie berekenen

Yarden uitvaartzorg

Uitvaartorganisatie Yarden kijkt terug op een solide jaar waarin goede resultaten zijn geboekt. Mede door de overname van de uitvaartportefeuille van NorthWest is de verzekeringsportefeuille verder toegenomen. In 2015 keerde de verzekeraar een ledenvoordeel van € 8,1 miljoen uit. Dit geeft nabestaanden recht op een extra vrij besteedbaar bedrag van minimaal 10% bovenop de verzekerde som, te besteden aan de uitvaart van de verzekerde.

In het verslagjaar is de klanttevredenheid gestegen van 7,8 (2014) naar 8,0 (2015). Leden en klanten waardeerden de dienstverlening van Yarden Uitvaartzorg opnieuw met een 9+.  De verzekeraar vervult een belangrijke maatschappelijke functie die bijdraagt aan de slogan ‘Een goed afscheid helpt je verder.’

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden uitvaartzorg de uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert de verzekeraar bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Deze flexibele uitvaartverzekering kunt u online afsluiten. Bereken hier uw premie.

Uitvaartverzekering Yarden

Uitvaartverzekering Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is de uitvaartverzekeraar een van de bekendste uitvaartorganisaties van Nederland. De verzekeraar biedt momenteel de Mijn Laatste Wensen Yarden uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich flexibiliteit.

U hoeft niet meer de keuze te maken voor type uitvaartverzekering bij afsluiten van de verzekering. U kunt altijd online de keuze voor type aanpassen naar situatie of wens. De leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren is verhoogd van 18 naar 21 jaar. Lees meer over de Mijn Laatste wensen uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door uitvaartvergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 11,32

Laatst gecontroleerd op: 1 april 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)