Selecteer een pagina

Yarden uitvaartverzekering

Wensen en situaties veranderen. Mensen hebben meer behoefte aan keuzevrijheid. Ook als het gaat om uitvaartverzekeringen. De Yarden uitvaartverzekering is daarom zeer flexibel. U kunt altijd online de keuze voor uw type uitvaartverzekering aanpassen aan de hand van uw specifieke uitvaartwensen.

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is de uitvaartverzekeraar een van de bekendste uitvaartorganisaties van Nederland.

Yarden uitvaartverzekering

Combinatie
€ 9.000,-

Vrij te besteden
€ 4.500,-

Kosten vergoeden
€ 4.500,-

Premie looptijd
Tot 85 jaar

€ 9,01

In geld
€ 11.000,-

Vrij te besteden
€ 11.000,-

Yarden uitvaartzorg
10% extra budget

Premie looptijd
Tot 85 jaar

€ 10,69

Kosten vergoeden
€ 6.000,-

Kosten vergoeden
€ 6.000,-

Yarden uitvaartzorg
10% extra budget

Premie looptijd
Tot 85 jaar

€ 6,49

Laatst gecontroleerd op: 10 april 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)

Mijn laatste Wensen uitvaartverzekering

Yarden uitvaartzorg is dé uitvaartorganisatie Yarden biedt sinds kort de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich door flexibiliteit. U hoeft niet meer een keuze te maken voor een type uitvaartverzekering bij het afsluiten van de Yarden uitvaartverzekering. U kunt ten alle tijde online de keuze voor het type verzekering aanpassen naar gelang uw situatie of wensen. De leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren is bovendien verhoogd van 18 naar 21 jaar.

De uitvaartverzekeraar is van mening dat uw wensen en situatie kunnen veranderen. De Yarden uitvaartverzekering is ontstaan door te luisteren naar klanten. Er is in enkele gevallen zelfs een mogelijkheid om een voorschot te krijgen zodat klanten met een terminale zieke kunnen worden voorzien van thuiszorg.

Mocht je een uitvaartverzekering afsluiten bij Yarden word je bovendien automatisch lid van de Yarden Vereniging. Dit geeft o.a recht op voorlichtingsbijeenkomsten en nazorg. Als lid krijgt u van de vereniging 10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg laat verzorgen.

Kiezen voor een type Yarden uitvaartverzekering

Wanneer u een Mijn Laatse Wensen uitvaartverzekering gaat afsluiten kunt u uit drie verschillende manieren van uitkeren kiezen.

Combinatie verzekering

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie verzekering. Deze combinatie bestaat uit een bedrag waarmee uitvaart gerelateerde kosten kunnen worden betaald en een vrij te besteden geldbedrag.

Het uitbetalen van uitvaart gerelateerde kosten gebeurd op basis van declaraties of rechtstreeks aan een uitvaartverzorger. Het vrij te besteden bedrag wordt als geldbedrag uitgekeerd en kan naar eigen wens worden besteed.

Uitbetalen in geld

Wanneer u kiest voor het uitbetalen in geld zal verzekerde bedrag volledig worden uitgekeerd aan uw nabestaanden en hebben zij de volledige vrijheid over dit bedrag. Het geldbedrag hoeft dus ook niet verplicht aan de uitvaart worden besteed. Op het moment dat er sprake is van een terminale ziekte is het mogelijk om een voorschot op het verzekerde bedrag te krijgen.

Uitvaartkosten vergoeden

Bij het kiezen voor het vergoeden van uitvaartkosten zal Yarden de uitvaart gerelateerde kosten betalen aan de hand van ingediende nota’s. Het is ook mogelijk dat Yarden het bedrag rechtstreeks uitkeert aan de uitvaartverzorger van uw keuze. Belangrijk om te weten is dat er dus geen geld wordt uitgekeerd.

In het geval u de uitvaart door Yarden uitvaartzorg laat verzorgen hebt u recht op 10 procent ledenvoordeel. Dit voordeel kunnen uw nabestaanden besteden als aanvulling vrij besteden aan diensten van Yarden uitvaartzorg.

Voordelen van een Yarden uitvaartverzekering

  • 100% Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerd bedrag;
  • U kunt het verzekerd bedrag tussentijds verhogen of verlagen;
  • Kinderen tot 21 jaar zijn gratis meeverzekerd;
  • 10% ledenvoordeel op uitvaartgerelateerde kosten.

Over Yarden

Yarden uitvaartzorg is dé uitvaartorganisatie van Nederland. De uitvaartverzekeraar is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. De organisatie telt bijna 1 miljoen leden. Een Yarden uitvaartverzekering is voor iedereen anders. Want iedere begrafenis of crematie is anders. De één is uitgebreid, met alles erop en eraan. De andere is eenvoudig, met alleen dat wat nodig is voor een waardig afscheid. En hiertussen is alles mogelijk. De Yarden uitvaartverzekering van de gaat niet uit van een standaard verzekerd bedrag, maar van je wensen voor straks.

Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is het vaste uitgangspunt bij Yarden, want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto ‘Een goed afscheid helpt je verder’. Yarden stelt het klantbelang voorop.

Yarden uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorger van Yarden helpt u met alle praktische zaken bij het regelen van de uitvaart voor uw dierbare. Hij of zij staat u bij met oplossingen en ideeën en biedt een luisterend oor. Ook goed om te weten is dat de uitvaartverzorgers goed op de hoogte zijn van alle lokale gebruiken en mogelijkheden.

Wat doet een Yarden uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger helpt u bij het regelen van alle zaken die komen kijken bij een uitvaart, dit zodat u zich meer kan richten op het verwerken van het verlies van uw dierbare. 

  • Het administratieve gedeelte van een uitvaart;
  • Nazorg voor nabestaanden;
  • Het organiseren van die uitvaartdienst;
  • Lichaam verzorging;
  • Regelen van de uitvaartbloemen en het verzorgen van koffie en thee;
  • Controleren en verzamelen van uitvaartmuziek; 

In alle gevallen heeft u zelf de regie. Wilt u zelf een van de zaken op uw nemen dan is dit ten alle tijden mogelijk. De uitvaartverzorgers van Yarden zijn er om u te ontlasten in een moeilijke periode. 

Yarden vereniging

Zoekt u naar steun na de uitvaart dan heeft Yarden voor u een goede oplossing. Via de Yarden vereniging zijn er vrijwilligers die met u kunnen praten over het verlies van uw dierbare. Ook kunnen zij u in contact brengen met lotgenoten.

Voor veel mensen is een lotgenotengroep een extra steunpost. U moet denken aan lezingen en themadagen, er is voor iedereen een vreedzame gelegenheid om samen te rouwen.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar