Selecteer een pagina

Axent

ASR brengt portefeuille Axent uitvaartverzekering onder bij Ardanta. In 2015 heeft ASR de aandelen van Axent overgenomen. Het is de bedoeling om de portefeuille en activiteiten van Axent volledig te integreren in Ardanta.

Axent is overgenomen door Ardanta

Axent uitvaartverzekering

Axent is een uitvaartverzekeraar die is voortgekomen uit de verzelfstandiging van Aegon Nabestaandenzorg. Sinds 2010 zijn ze weer verzelfstandigd. De verzekeraar vindt het vreemd dat consumenten hun uitvaartwensen 60 jaar van te voren vast leggen.

 

Een uitvaart van nu ziet er heel anders uit dan dertig jaar geleden en zal er over nog eens dertig jaar weer heel anders uit zien. Axent weet dat uitvaartwensen veranderen en daarom keren zij geld uit. Geld dat vrij te besteden is. Wanneer dit ook moge zijn. De uitvaartverzekering is makkelijk te begrijpen, zelf aan te passen en biedt bovenal: Persoonlijke keuzevrijheid.

De uitvaartverzekering van de verzekeraar is een kapitaalverzekering. Een kapitaalverzekering wordt ook wel uitvaartkostenverzekering genoemd. Je bent verzekerd tegen de kosten van een uitvaart. De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar