PC uitvaart

PC uitvaart

PC uitvaart – Alles voor een goed afscheid. Met ruim 85 jaar ervaring is PC uitvaart de uitvaartspecialist van Noordwest-Nederland. Voor alles wat nodig is voor een compleet verzorgde uitvaart kunt u bij PC uitvaart terecht. Naast de de vele uitvaartlocaties door heel Noordwest Nederland kunt u uw uitvaartwensen vastleggen via een digitaal wensenformulier. Ook kunt u uw uitvaart financieren door hiervoor te sparen of een uitvaartverzekering af te sluiten.

Iedereen heeft eigen wensen als het gaat om de invulling van zijn of haar uitvaart. De uitvaartbegeleiders van PC uitvaart kunnen dit alles uit handen nemen zodat u zonder zorgen afscheid kunt nemen van uw naasten.

Bij PC uitvaart zult u altijd persoonlijk contact hebben met een uitvaartbegeleider. Alle uitvaartbegeleiders zijn tevens bekend in de regio. Ze zetten alles voor u op een rij en kunnen u helpen bij het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen. Ook kunnen zei u helpen met moeilijke vraagstukken en de invulling van de uitvaart.

Sparen en verzekeren

Naast uitvaartbegeleiding kunt u bij PC uitvaart ook uw uitvaart financieren. Dit kan door zelf te sparen voor uw uitvaart via een uitvaartdeposito of door een uitvaartverzekering op maat af te sluiten. U kunt zelf of samen met een uitvaartbegeleider een kostencheck uitvoeren waardoor u een goed beeld krijgt voor welk bedrag u zich moet verzekeren. Op het moment dat u zelf wilt sparen voor uw uitvaart kunt u een zelfgekozen bedrag op een depositorekening plaatsten. Wanneer u PC uitvaart uw uitvaart laat verzorgen krijgt u korting van 5%.

Uitvaartverzekering PC uitvaart

PC uitvaart biedt ook via partner Ardanta een kapitaal uitvaartverzekering aan waarmee u de kosten van uw uitvaart kunt dekken. U kiest een bedrag waarvoor u zichzelf wil verzekeren en betaalt hiervoor maandelijks een premie bedrag. Hierdoor bent u verzekert voor een verzorgde uitvaart door PC uitvaart. Wanneer u een uitvaartverzekering afsluit zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd voor het hoogste verzekerde bedrag. Daarnaast krijgen kinderen tot 18 jaar emotionele nazorg ter waarde van €500,- euro. De PC uitvaartverzekering is tot 65 jaar inclusief een ongevallendekking van €2.500 als het overlijden een gevolg is van een ongeluk.

Daarnaast bepaalt u zelf de duur van de premiebetaling. U kunt kiezen voor een vast termijn van bijvoorbeeld 20 jaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om premie te betalen tot u een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Bijvoorbeeld tot uw 65ste of 85ste levensjaar. De premie is afhankelijk van uw leeftijd bij het afsluiten.

Hoe jonger u een uitvaartverzekering afsluit, hoe gunstiger de premie zal zijn.

Wanneer u een uitvaartverzekering bij PC uitvaart afsluit kunt u ervoor kiezen om deze elke 5 jaar te verhogen met 25% tot een maximaal bedrag van €15.000. Een uitvaartverzekering afsluiten bij PC uitvaart kan tot 75 jaar.

Over PC uitvaart

PC uitvaart, opgericht in 1931 met het doel zorg te dragen voor een betaalbare uitvaart voor al haar leden in Amterdam. Tegenwoordig is PC uitvaart uitgegroeid tot uitvaartspecialist voor de regio Noordwest Nederland.

Uitvaartverzekering vergelijken

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door uitvaartvergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.750,-

Premie looptijd
Hele leven

Totale premie
€ 5.875,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 8,16

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.500,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Totale premie
€ 6.048,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 8,40

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Totale premie
€ 5.882,-

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,17

Ardanta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Totale premie
€ 5.709,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 8,64

PC uitvaart

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Totale premie
€ 5.710,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 8,65

Nuvema

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Totale premie
€ 6.112,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 9,26

Laatst gecontroleerd op: 1 april 2019. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1994)