Selecteer een pagina

PC uitvaart

PC uitvaart verzorgt sinds 1931 uitvaarten naar wens. De uitvaartbegeleiders van PC uitvaart helpen uw nabestaanden met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u deze zelf altijd heeft gewenst. Dit alles zodat uw nabestaanden troost kunnen vinden met een persoonlijk afscheid. Met uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland en een team met zeer ervaren uitvaartbegeleiders heeft PC uitvaart alles in huis om een goed afscheid te organiseren.

De verzekeringstak van PC uitvaart is overgedragen aan Ardanta

PC uitvaart

PC Uitvaart is specialist op het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

UitvaartCompact

Bent u op zoek naar een eenvoudig afscheid? Dan is een van de UitvaartCompact pakketten van PC uitvaart wellicht iets voor u. PC uitvaart staat garand voor een eenvoudige crematie of begrafenis met een zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

PC uitvaartCompact Basis

Het basispakket is een pakket wat alles bevat voor een eenvoudige uitvaart. Er zal geen opbaring zijn en ook geen afscheidsmoment. PC uitvaart zal de plaats en ook het moment van de uitvaart bepalen.

PC uitvaartCompact Basis+

Het Basis+ pakket is een uitgebreider pakket voor een simpele uitvaart. In tegenstelling tot het basispakket bestaat er bij het Bassis+ pakket wel de mogelijkheid om afscheid te nemen in het uitvaartcentrum. Ook een opbaring in eigen huis is een mogelijkheid en er zal bloemversiering aanwezig zijn op de kist. Wanneer het gaat om een begrafenis dan kunt u ook de kist naar de definitieve rustplaats begeleiden. Bij de CompactBasis+ geldt ook dat u geen keuze heeft in de plaats en tijdstip van de uitvaart.

Afscheid op maat

Bij het organiseren van een uitvaart komen veel dingen kijken. Wanneer u een PC uitvaart verzekering op maat heeft dan zullen de uitvaartbegeleiders voor uw nabestaanden klaarstaan om samen het afscheid te geven wat u altijd heeft gewenst.

Duurzame uitvaart

Steeds meer mensen denken beter na over duurzaamheid. Dit geldt ook voor uitvaarten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een elektrische auto als rouwauto, rouwkaarten van gerecycled papier en een biologische catering. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor duurzame grafkist of een biologisch afbreekbare urn. De uitvaartbegeleiders van PC uitvaart kijken graag samen met u naar groene opties voor uw uitvaart.

PC Uitvaart – Alles voor een goed afscheid

Een persoonlijke uitvaart helpt bij het verwerken van het verlies van een nabestaanden. Daarom komt er bij overlijden van een dierbare de uitvaartverzorger van PC uitvaart bij uw thuis. Samen met u zullen alle stappen worden doorgenomen en wanneer nodig zal de uitvaartbegeleider u helpen met het maken van keuzes. Tot en met de dag van de uitvaart zullen nabestaanden worden begeleid en neemt PC uitvaart zoveel mogelijk zorg uit handen. Dit alles zodat nabestaanden zich kunnen focussen op het nemen van afscheid van hun dierbare.

AfscheidSparen bij PC Uitvaart

Met PC AfscheidSparen is het mogelijk om uw uitvaart, voordat het zover is, financieel te regelen. Daarmee zorgt u dat uw nabestaanden later niet voor verrassingen komen te staan.

Bij PC uitvaart kunt naast een verzekering ook zelf sparen voor uw uitvaart. Zelf spaart u dan in een eigen tempo een bedrag met een aantrekkelijke rente voor uw uitvaart. Een groot voordeel van deze variant is dat je deze op elke leeftijd kan afsluiten en er geen gezondheidsverklaring nodig is. Bovendien heeft een volledige keuzevrijheid over hoe de uitvaart eruit ziet. Bij PC uitvaart kunt u kiezen voor drie spaarvormen.
Wanneer u een basis spaarrekening opent zult u een minimale storting moeten doen van €100,- U spaart tegen een rente van 1% met een bonusuitkering van 5%. U moet een minimale vervolgstorting doen van €150,- tenzij u kiest voor automatische incasso, dit kan al vanaf €10,- Wanneer u een bedrag van €2.500,- stort of heeft gespaard zal de rente stijgen naar 1.5 procent. Vanaf een bedrag van €6.000 en hoger zal de rente stijgen naar 2%.
Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar