Selecteer een pagina

​Een uitvaartverzekering sluit u af om de kosten van uw uitvaart te verzekeren zodat u nabestaanden geen hoge kosten hoeven te maken op het moment dat u komt te overlijden.

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Vergelijk simpel en onafhankelijk op premie en inhoud van de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars!

Waarom een uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekering afsluiten

Een begrafenis of crematie is een dure aangelegenheid en de kosten kunnen al snel oplopen. Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat deze kosten gedekt zijn en heeft u de zekerheid dat uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken als u komt te overlijden. Op dit moment zijn er drie verschillende type uitvaartpolissen die u kunt afsluiten.

Natura uitvaartverzekering

De Natura uitvaartverzekering bestaat uit een pakket van producten en diensten. Bij de meeste uitvaartverzekeraars heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende pakketten.  Het belangrijkste voordeel van een Natura uitvaartverzekering is dat u uw uitvaart naar eigen smaak kunt invullen. Ook zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet belast worden met de organisatie van uw uitvaart. Klik hier voor meer informatie over een Natura uitvaartverzekering.

Kapitaal uitvaartverzekering

De Kapitaal uitvaartverzekering is een verzekering waar u een vrij te besteden geldbedrag opbouwt via een maandelijkse premiebetaling. Het opgebouwde bedrag (kapitaal) zal worden uitgekeerd aan uw nabestaanden zodra u komt te overlijden. Dit bedrag kan worden gebruikt om de kosten van uw uitvaart te betalen. Het voordeel van een kapitaalverzekering is de keuzevrijheid voor nabestaanden. Klik hier voor meer informatie over een Kapitaal uitvaartverzekering.

Combinatie uitvaartverzekering

Een combinatieverzekering is een combinatie van de natura en kapitaal verzekering. Naast de producten en diensten die worden verzekert vanuit de natura verzekering verzekert u zich ook met een vrij te besteden bedrag voor aanvullende wensen via de kapitaal verzekering.

Benieuwd hoeveel u moet verzekeren voor uw uitvaart? Via onze berekentool kunt u eenvoudig uw uitvaartwensen invullen en de kosten hiervan bekijken.

Uitvaartverzekering vergelijken

In het geval dat u zich gaat verzekeren is het raadzaam om het bedrag dat u gaat verzekeren ruim te nemen, aangezien de kosten van uw wensen met de jaren kunnen toenemen. Door een ruim bedrag te verzekeren kunt u dit voorkomen. De uitvaartverzekering afsluiten doet u direct bij de verzekeraar van uw keuze.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar