Selecteer een pagina

EABN uitvaartverzekering (De eerste algemene begrafenisvereniging Nijkerk) is de grootste uitvaartvereniging van Midden Nederland. EABN heeft naast een verzekeringstak ook een uitvaartverzorgingstak. Als verzorger is EABN actief in de omgeving van Nijkerk.

EABN uitvaartverzekering

EABN uitvaartverzekering op maat

Een uitvaartverzekering sluit u af zodat uw nabestaanden niet worden belast met hoge uitvaartkosten wanneer u komt te overlijden. U kunt deze zorg uit handen nemen door een EABN uitvaartverzekering af te sluiten.

Een uitvaartverzekering van EABN. Een goed gevoel.

EABN Natura sommenverzekering

Wanneer u een EABN uitvaartverzekering afsluit kunt u kiezen uit twee soorten natura uitvaartsommen verzekeringen. Dit betekent dat u een bedrag kiest waarvoor u zich verzekerd. Wanneer u overlijdt wordt dit bedrag niet uitgekeerd aan uw nabestaanden maar in mindering gebracht van de uitvaartkosten.

Uitvaart index

De Uitvaart index verzekering is een verzekering die jaarlijks wordt geïndexeerd. Hierdoor zal het verzekerde bedrag jaarlijks meegroeien met de stijgende uitvaartkosten. U betaalt uw premie levenslang. De premie kunt u betalen per maand, per kwartaal of per jaar. Er geldt een maximum verzekeringsbedrag van €12.500,-

Uitvaart Plus

Naast de Index biedt EABN ook een Uitvaart Plus verzekering. Bij deze variant betaald u niet levenslang een premie maar u kunt zelf een premie looptijd kiezen tot maximaal 30 jaar. U kunt er ook voor kiezen om premie te betalen tot uw 65e levensjaar. Ook hier geldt een maximum verzekeringsbedrag van €12.500,- en kan de premie per maand, per kwartaal of per jaar worden voldaan.

Voordelen van een EABN uitvaartverzekering

  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Mogelijkheid tot jaarlijkse indexering
  • Bij verhuizing verhuist uw polis mee
  • Tussentijds aanpasbaar
  • EABN ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Op het moment dat u een uitvaartverzekering afsluit worden de kosten van de uitvaart verrekend met het verzekerde bedrag. U kunt zelf kiezen voor een uitvaartondernemer. Wanneer u ervoor kiest om uw uitvaart te laten verzorgen door EABN uitvaartverzorging dan krijgen uw nabestaanden een ledenvoordeel.

  • Tot 1 jaar lid : €50,- ledenvoordeel
  • 1 – 5 jaar lid : €100,- ledenvoordeel
  • 5 – 10 jaar lid : €175,- ledenvoordeel
  • > 10 jaar lid : € 250,- ledenvoordeel.

Over AEBN

Het team bestaat uit een team van professionals. De verzorgers van EABN staan bekend om hun flexibiliteit en discretie. Samen met uw nabestaanden organiseren ze geheel naar wens een persoonlijke uitvaart.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar