Selecteer een pagina
Hoeveel verzekeren voor uitvaart een uitvaart? Omdat een uitvaart erg persoonlijk is en de wensen per persoon aanzienlijk kunnen verschillen is het verstandig om uw wensen in kaart te brengen alvorens u een een uitvaartverzekering gaat afsluiten.
Hoeveel verzekeren

In dit artikel vindt u een uitgebreid kostenoverzicht van mogelijkheden voor een uitvaart. Zodat wanneer u een uitvaartverzekering gaat afsluiten u een goede indicatie heeft van de kosten van uw uitvaart en weet voor welk bedrag u zichzelf minimaal moet verzekeren.

Prijsverschillen tussen een begrafenis en crematie

De kosten van een begrafenis bedragen ongeveer tussen de € 8.500 en € 11.000 terwijl u zichzelf al kan laten cremeren vanaf een bedrag tussen de € 6.500 en € 9.000 euro!

Hoeveel verzekeren?

Hoeveel u moet verzekeren verzekeren voor uw uitvaart is mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Aangezien een uitvaart op verschillende manieren kan plaatsvinden is het slim om uw persoonlijke wensen op papier te zetten en de kosten hiervan te bekijken. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Dan zult u een hoger bedrag moeten verzekeren dan wanneer u kiest voor een simpele crematie.

Kostenoverzicht

Hieronder vindt u een overzicht kostenoverzicht van onderdelen van een uitvaart. Wij wijzen u erop dat deze kosten een indicatie zijn en de daadwerkelijke kosten per uitvaart zullen verschillen.
[table id=1 /]

 

In het geval dat u zich gaat verzekeren is het raadzaam om het bedrag dat u gaat verzekeren ruim te nemen, aangezien de kosten van uw wensen met de jaren kunnen toenemen. Door een ruim bedrag te verzekeren kunt u dit voorkomen.

Benieuwd hoeveel u moet verzekeren voor uw uitvaart? Via onze berekentool kunt u eenvoudig uw uitvaartwensen invullen en de kosten hiervan bekijken.

Verzekerd bedrag gekozen?

Zodra u in kaart heeft gebracht voor hoeveel u zichzelf moet verzekeren is de volgende stap, een geschikte uitvaartverzekering afsluiten. Zoals u misschien wel heeft gemerkt bieden verzekeraars een ruim aanbod aan waardoor het voor u lastig kan zijn de verzekering te kiezen die het beste bij u past.

Let altijd op de polisvoorwaarden en eveneens of het verzekerd bedrag geïndexeerd wordt

Uitvaartverzekering vergelijken

Op uitvaartvergelijker.nl hebben wij daarom alle verzekeraars en verzekeringen alvast voor u uit uitgezocht. Dit zodat u simpel en onafhankelijk alle maatschappijen kunt vergelijken en de verzekering kiest die het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. Wanneer u de uitvaartverzekering gaat afsluiten doet u dit direct bij de verzekeraar.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar