Selecteer een pagina

Uitvaartverzekering KlaverbladEen crematie of begrafenis kan veel geld kosten voor uw nabestaanden. Met een Klaverblad uitvaartverzekering kunt u dit eenvoudig verzekeren.

  • Tot 80 jaar een stijging van 2% van het verzekerde bedrag
  • Een uitkering in geld waardoor uw nabestaanden de uitvaart zelf kunnen regelen
  • Dekking voor levenloos geboren kinderen en kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd!

Uitvaartverzekering Klaverblad

Verzekerd bedrag

Wanneer u een Klaverblad begrafenisverzekering afsluit kunt u een bedrag verzekeren tussen de € 3.000,- en € 20.000,-. Als u wilt kunt u dit bedrag elk jaar verhogen zonder een nieuwe gezondheidsverklaring met maximaal 10%.

Premie Klaverblad uitvaart

Wanneer u een Klaverblad uitvaartverzekering afsluit is de premieduur minimaal 10 jaar en moet deze eindigen voordat de verzekerde de leeftijd van 81 bereikt. Wat betreft de premiebetaling kunt u ervoor kiezen om deze jaarlijks, per kwartaal of per maand te betalen. Net als het verzekerde bedrag zal ook de premie jaarlijks stijgen met een bedrag van 2%. Daarnaast kunt u tijdens de looptijd van de verzekering besluiten om meer of minder premie te betalen.

Wanneer u kiest om tijdens de looptijd minder premie te gaan betalen zal het uiteindelijke verzekerde bedrag dalen. Mocht u in de toekomst het verzekerde bedrag willen verhogen dan dient u opnieuw een gezondheidsverklaring in te dienen.

Dekking Klaverblad uitvaartverzekering

Wanneer u komt te overlijden zal de verzekering het verzekerde bedrag uitkeren aan de nabestaanden. Dit bedrag kunnen de nabestaanden vrij besteden zodat u de begrafenis of crematie krijgt die u wenst.

Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dekking uit te breiden met een premievrijstelling bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. Wanneer u een premievrijstelling bij overlijden afsluit zal de premie voor de overige gezinsleden komen te vervallen in het geval u overlijdt. Wanneer u deze aanvullende dekking afsluit zal uw premie worden verhoogd met een toeslag tussen de 1.5 en 25% afhankelijk van uw leeftijd.

Als u een premievrijstelling voor arbeidsongeschiktheid afsluit zal Klaverblad Verzekeringen een deel van de premie betalen in het geval dat u voor meer dan 45% arbeidsongeschikt raakt. Het bedrag dat Klaverblad zal vergoeden ligt tussen de 50 en 100% afhankelijk van het percentage van arbeidsongeschiktheid. Wanneer u deze aanvullende dekking afsluit zal uw premie worden verhoogd met een toeslag tussen de 4 en 7% afhankelijk van uw leeftijd.

Klaverblad uitvaartverzekering. Een gewoon goede Uitvaartverzekering

Wilt u meer informatie over een Klaverblad uitvaartverzekering of wilt u uw een Klaverblad begrafenisverzekering afsluiten? In deze gevallen adviseren wij u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wilt u liever alle verzekeraars vergelijken? Maak dan gebruik van UitvaartVergelijker.nl. Op onze website ziet u een overzicht van de meest gekozen verzekeringen en berekeningen van de bijbehorende premies. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.