Selecteer een pagina

Wilt u een verzekering afsluiten bij Nivo uitvaartverzekeringen? In dit artikel vergelijken we alle pakketten zodat u de Nivo uitvaartverzekering afsluit die het beste bij u past! In het geval dat u een Nivo uitvaartverzekering afsluit kunt u kiezen uit drie polissen;

  • De Nivo Polis
  • Een Contura polis
  • Of de UZET polis
Nivo uitvaartverzekering

Nivo uitvaartverzekeringen

Nivo polis

Met de Nivo Polis bent u verzekerd voor een vast bedrag. Bij het afsluiten van de Nivo polis kunt een verzekerd bedrag kiezen. Dit bedrag kan echter hoger worden door indexering.
De premie bij de Nivo Polis bepaalt u zelf omdat u de periode voor premiebetaling kunt kiezen. Wanneer u langer premie betaald zullen u maandelijkse lager zijn dan wanneer u ervoor kiest een hoge premie te betalen. Bovendien bent u uw hele leven verzekerd. Ook als u de volledige premie reeds voldaan heeft.

De Nivo Polis kunt u afsluiten tot 70 jaar. Bovendien zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd!

Voorwaarden van de Nivo polis

Belangrijk om te weten is dat wanneer de verzekerde binnen twee jaar na het afsluiten van een Nivo uitvaartverzekering, anders dan aan een ongeval, overlijdt de verzekering wordt geannuleerd. Wanneer dit het geval zullen uw nabestaande een restitutie ontvangen van de betaalde premie. Deze restitutie wordt voor het eerste jaar verhoogd met 25% en in het tweede jaar met 50% van de totaal betaalde premie.

Contura polis

De Contura polis is een natura uitvaartverzekering voor een eenmalige afkoopsom van € 3.270,- In het geval dat u de Contura verzekering van Nivo uitvaartverzekeringen afsluit bent u verzekerd van een eenvoudige crematie of begrafenis. let op! U kunt alleen een Contura polis afsluiten als u binnen een straal van 25 kilometer woont van een UZN Uitvaartcentra.

Woont u niet binnen een straal van 25 kilometer van een UZN Uitvaartcentra? Dan is de UZET polis een goede optie voor u!

UZET polis

De Contura polis is net als de Contura polis een natura uitvaartverzekering. Bij de Contura polis bedraagt de eenmalige koopsom echter € 4.135,- en bent u verzekerd van een volledige begrafenis of crematie.

Wilt u meer informatie over Nivo uitvaartverzekeringen? Dan adviseren wij u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wilt u liever alle verzekeraars vergelijken? Maak dan gebruik van UitvaartVergelijker.nl. Op onze website ziet u een overzicht van de meest gekozen verzekeringen en berekeningen van de bijbehorende premies. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.