Selecteer een pagina

Lifetri is een verzekeringsgroep die in 2018 is opgericht. Bij de verzekeraar kunt u een Natura uitvaartverzekering afsluiten. U bepaalt zelf de invulling van uw uitvaart en betaald hiervoor een maandelijkse premie. Een belangrijk kenmerk van Lifetri uitvaartverzekeringen is dat de verzekeraar rekening houdt met lokale prijsverschillen waardoor de maandelijkse premie zeer gunstig kan uitvallen. Daarnaast zijn bij alle Lifetri verzekeringen uw kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

lifetri uitvaartverzekering
lifetri uitvaartverzekeringen

Lifetri Natrura uitvaartverzekering

Lifetri biedt enkel Natura uitvaartverzekeringen aan. U bepaalt zelf de invulling van uw uitvaart en verzekert hiervoor een bedrag. Het bedrag kan enkel voor uw uitvaart gebruikt worden. De verzekeraar betaald uitvaartkosten direct uit aan de gekozen uitvaartverzorger. Kinderen zijn gratis meeverzekerd tot een leeftijd van 18 jaar. Desgewenst kunt u op ieder moment uw uitvaartverzekering aanpassen zonder hiervoor extra kosten te hoeven betalen.

U heeft altijd een vrije keuze als het gaat om het kiezen van een uitvaartverzorger

Voordelen

Een groot voordeel van de uitvaartverzekeringen is dat Lifetri voor u een selectie heeft gemaakt wat nodig is voor uw uitvaart. Aanvullend kunt u uw eigen persoonlijke wensen toevoegen. Hierdoor verzekerd u alleen wat u echt nodig heeft. Daarnaast houdt de maatschappij rekening met lokale prijzen en zal uw uitvaartverzekering jaarlijks worden gecontroleerd en waar worden aangepast. Ook kunt u ten alle tijden zelf kiezen voor een uitvaartverzorger.

Nuvema overgenomen door Lifetri

In augustus 2019 heeft Lifetri de verzekeraar Nuvema overgenomen. In totaal gaat het om circa 185.000 polissen die worden overgenomen. Nuvema is een van de bekende Natura verzekeraars van Nederland en actief sinds 1959. Naast alle polissen zal Lifetri alle personeelsleden overnemen.

Alle bestaande polissen blijven na de overname volledige rechten houden en zullen worden beschermd. Ook blijven de bestaande polisvoorwaarden van kracht en zullen niet wijzigen.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar