Selecteer een pagina

Memori is een online platform waar je een gedenkplaats kunt creëren voor een overleden dierbare. Het platform is een initiatief van Zorgna die ondersteunen bij het verlies van een dierbare. Memori brengt herinneringen samen vanuit de overtuiging dat het delen van die herinneringen kracht en troost biedt.

Memori

Memori Condoleance register én herinneringsplaats

Nabestaande kunnen een online gedenkplaats maken op memori.nl. Een memori is een persoonlijke pagina die je zelf helemaal kunt inrichten met foto’s en teksten van en over jouw dierbare. Vrienden en familie kunnen op deze pagina hun medeleven tonen via het online condoleance register. Goed om te weten is dat er niet anoniem een reactie kan worden geplaatst. Er zal altijd een naam en woonplaats moeten worden opgegeven. Het is wel mogelijk om de reactie alleen aan de beheerder van de pagina te tonen. Ongepaste reacties kunnen worden gemeld en zullen direct van de website worden verwijderd.

Memori gaat over herinneren en herinneringen. Daarbij maakt het niet uit of we iemand heel goed of maar beperkt gekend hebben: we zijn verbonden met elkaar.

De meeste mensen vinden het fijn om de online herinneringsplaats zelf te beheren, in veel gevallen helpt dit bij het rouwproces. Mocht je dit niet willen of kunnen dan heeft Memori samenwerkingsverbanden met veel uitvaartverzorgers die de persoonlijke pagina kunnen beheren. 

Het Memori-team bestaat uit professionals met diverse disciplines en achtergronden. Deze verscheidenheid zorgt voor de juiste balans rondom een groot thema als overlijden.

Kosten van een Memori

Wanneer je een Memori wilt aanmaken kun je kiezen uit drie verschillende pakketten.

Als je kiest voor een basis Memori kun je voor €29,- een overlijdensbericht plaatsen op de website. Op het bericht kunnen echter geen reacties worden geplaatst.

Voor €49,- kun je een herinneringsplaats en condoleance register aanmaken voor de duur van 1 jaar. Er kunnen foto’s en reacties worden geplaatst en de inhoud van de pagina kan worden gedownload. Voor €89,- kan je de pagina 3 jaar lang online laten staan.

 

 

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar