Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een uitvaartverzekering? Vergelijk uitvaartverzekeringen op premie en inhoud van de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars op UitvaartVergelijker.nl

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen vergelijken wij op basis van inhoud en premie!

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering waarmee je spaart voor de kosten van een uitvaart. Bij veel verzekeraars kun je kiezen of je een geldbedrag of producten en diensten wil verzekeren tegen betaling van een premie. De verzekering zal worden uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde.

Uitvaartverzekeringen sluit je niet af voor je zelf maar voor uw nabestaanden. Een uitvaartverzekering is de enige verzekering waarvan je zeker weet dat deze ooit zal uitkeren en in die zin zijn ze bijzonder: Het gaat niet alleen om het risico van overlijden, maar het gaat om de zekerheid dat de plechtigheid betaald kan worden zonder dat een van de nabestaanden de rekening gepresenteerd zal krijgen. Uitvaartverzekeringen vergelijken is dus altijd verstandig.

Een uitvaartverzekering vergelijken is aan te raden omdat verzekeraars aanzienlijk kunnen verschillen op bepaalde factoren. Een uitvaartverzekering vergelijken wij op basis van premie, premie periode, het uitkeringsbedrag en de wijze van uitkeren.

Het is goed om te weten dat een uitvaart in Nederland gemiddeld rond de €9.000,- kost. Op het moment dat je geen uitvaartverzekering hebt afgesloten zullen deze hoge kosten voor de rekening van jouw nabestaanden komen. Dat is iets wat natuurlijk niemand wil. Om er achter te komen welke verzekering het beste bij je past is het aan te raden om verzekeraars te vergelijken. Een uitvaartverzekering vergelijken doe je snel en onafhankelijk via onze uitgebreide uitvaart vergelijker. Heb je een passende verzekering gevonden? Je sluit de verzekering direct af bij desbetreffende uitvaartverzekeraar.
Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar

Uitvaartverzekering vergelijken op soort

Een uitvaartverzekering vergelijken op type is aan te raden. Er bestaan namelijk verschillende soorten vormen van uitvaartverzekeringen.

Kapitaal uitvaartverzekering

De meest standaard vorm van een uitvaartverzekering is de kapitaalverzekering. Je kiest een bedrag waarvoor je je wilt verzekeren en betaald hiervoor een maandelijkse premie. Bij overlijden zal het bedrag worden uitgekeerd aan je nabestaanden, die het bedrag vrij kunnen besteden.

Natura uitvaartverzekering

Naast de kapitaalverzekering is de natura uitvaartverzekering een populaire vorm. Bij aanvraag van de verzekering stel je zelf een pakket van producten en diensten op die zullen worden uitgekeerd bij overlijden. Je hebt zelf dus veel invloed bij de invulling van je uitvaart. Bovendien ontlast je jouw nabestaanden met de organisatie waardoor zei meer kunnen rouwen in een moeilijke periode.

Combinatie uitvaartverzekering

Tot slot is er de combinatieverzekering. Deze vorm bestaat uit een combinatie van een pakket van producten en diensten met een aanvullend geldbedrag voor persoonlijke wensen. Belangrijk om te weten is dat bij veel verzekeraars het bedrag moet worden besteed aan uitvaart gerelateerde kosten. Dit in tegenstelling tot de kapitaal verzekering waar het vrijgekomen bedrag vrij is te besteden.

Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit is het slim om de uitvaartkosten ruim te nemen, aangezien de kosten van jouw persoonlijke uitvaartwensen met de jaren kunnen toenemen. Door een ruim bedrag te verzekeren kun je dit echter voorkomen.

Uitvaartkosten

Wat kosten een uitvaart is een veel gestelde vraag. Een antwoordt op deze vraag is er niet. De kosten van een uitvaart hangen nauw samen met jouw persoonlijke uitvaartwensen. Wil je een eenvoudige uitvaart of juist een uitgebreide uitvaart ceremonie. Om een goede indruk te krijgen in de kosten van jouw uitvaart kun je gebruik maken van onze uitvaartkosten module. Aan de hand van enkele vragen krijg je een goed beeld van de jouw persoonlijke uitvaartkosten.

Vergelijk uitvaartverzekeringen op premie en inhoud!

Vergelijk uitvaartverzekeringen van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland.
Wij vergelijken uitsluitend aanbieders van uitvaartverzekeringen waar je de verzekering online kunt afsluiten. Wij vergelijken de verzekering van de verzekeraars op inhoud en premie. Je kunt zo eenvoudig een uitvaartverzekering vergelijken en de verzekering afsluiten bij de verzekeraar van uw keuze.

Monuta uitvaartverzekering

Monuta is uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. De verzekeraar is een van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Het doel van Monuta is om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Naast het verzekeren van de uitvaart wil Monuta ook belangrijke zaken rondom de uitvaart regelen. De uitvaartverzorger wil de zorg van de nabestaanden uit handen nemen.

DELA uitvaartverzekering

DELA is een van de grootste uitvaartverzekeraars in Nederland. De verzekeraar hecht er waarde aan om nabestaanden met elkaar in contact te brengen. De uitvaartverzekering biedt goede mogelijkheden voor eigen invulling en persoonlijke wensen. De uitvaartverzekeraar is goed bereikbaar voor eventuele vragen of service. Dela is meerdere keren als beste uit de test gekomen.

Ardanta uitvaartverzekering

Ardanta probeert de uitvaartverzekering vooral helder en duidelijk aan te bieden. Op haar website kunt u de kosten van uw uitvaart berekenen. Als je voldoende spaargeld hebt, zal Ardanta adviseren om een lager of geen bedrag te verzekeren. De Ardanta uitvaartverzekering is een kapitaalverzekering waar een bedrag vrij komt om de uitvaart naar eigen wens te verzorgen.

Uitvaartverzekering afsluiten

Als je een uitvaartverzekering wil gaan afsluiten dan is het altijd verstandig om vooraf eerst de verschillende uitvaartverzekeringen en verzekeraars te vergelijken.

Een uitvaartverzekering is namelijk geen verzekering waarbij je na een aantal jaar overstapt naar een andere verzekeraar. Als het goed is sluit je een uitvaartverzekering namelijk maar één keer in je leven af.

Je wil jezelf natuurlijk verzekeren bij een betrouwbare uitvaartverzekeraar, waarbij de kosten voor je uitvaart zijn gedekt en jouw nabestaanden niet in financiële problemen komen. Dit doet u simpel en onafhankelijk op UitvaartVergelijker.nl