Selecteer een pagina

Populaire uitvaartverzekeringen vergelijkenBent u op zoek naar een geschikte uitvaartverzekering? Maar ziet u door de vele aanbieders de bomen door het bos niet meer? Geen probleem! Op uitvaartvergelijker.nl kunt u simpel en eenvoudig populaire uitvaartverzekeringen vergelijken op premie en inhoud van de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars.

In Nederland zijn er veel verzekeraars die uitvaartverzekeringen aanbieden. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben voor u de drie populairste aanbieders van uitvaartverzekeringen op een rij gezet.

Monuta

Monuta is één van de grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen in Nederland. De verzekeringen zijn gebaseerd op een pakket van diensten en producten voor een verzorgde uitvaart met daar bovenop een vrij te besteden bedrag.

Een groot voordeel van de Monuta uitvaartverzekering is dat u kunt kiezen voor een compleet verzorgde uitvaart met een vrij te besteden bedrag. Maar mocht u zelf de waarde van het verzekerde bedrag willen bepalen kunt u dit ook doen door een kapitaal uitvaartverzekering af te sluiten

Premies worden bij Monuta jaarlijks aangepast aan de hand van indexering en is afhankelijk van leeftijd. De looptijd van de verzekering is levenslang en u betaalt premie tot 85 jaar. Kinderen zijn tevens gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

Yarden

Met meer dan 1 miljoen leden is Yarden de grootste verzekeraar binnen de uitvaartbranche is Yarden.  Bij Yarden gaat men niet uit van een standaard verzekerd bedrag, maar van uw wensen voor straks via een mijn laatste wensen uitvaartverzekering.

Het belangrijkste kenmerk van de Mijn Laatste Wensen Yarden uitvaartverzekering is de flexibiliteit. U kunt uw verzekering altijd online aanpassen naar aanleiding van uw huidige situatie of wensen.

Wanneer u een verzekering afsluit wordt u automatisch lid van de Yarden Vereniging. Hiermee krijgt u onder andere toegang tot voorlichtingsbijeenkomsten en nazorg. Daarnaast krijgt u 10 procent ledenkorting wanneer uw uitvaart wordt verzorgd door Yarden uitvaartzorg. De looptijd van de verzekering is levenslang en u betaalt premie tot 85 jaar. Kinderen zijn tevens gratis meeverzekerd tot 21 jaar.

Dela

Dela ‘Samen sta je sterker’. Een uitvaartverzekering bij Dela, ook wel uitvaartplan is een natura uitvaartverzekering bestaande uit een pakket van producten en diensten dat u zelf samenstelt. Aanvullend kunt u een vrij te besteden bedrag meeverzekeren voor extra diensten.

De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als u komt te overlijden neemt de uitvaartverzekeraar de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen.

Naast de combinatieverzekeringen biedt Dela ook de mogelijkheid om enkel een bedrag te verzekeren waarmee uw nabestaanden uw uitvaart kunnen organiseren. U bepaalt zelf de waarde van dit bedrag. Bij premiebetaling bij Dela is levenslang en er is een zeer lage premie voor kinderen tot 25 jaar.

Populaire uitvaartverzekeringen vergelijken

 

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 9.000,-

Besteden bij Monuta
€ 2.200,-

Vrij te besteden
€ 6.800,-

Soort verzekering
Kapitaalverzekering

Premie looptijd
Hele leven

Kinderpremie
gratis tot 18 jaar

€ 7,98
Dela

Verzekerd bedrag
€ 9.000,-

Verzorgde uitvaart
vrije keuze

Vrij te besteden
€ 9.000,-

Soort verzekering
Kapitaalverzekering

Premie looptijd
Hele leven

Kinderpremie
tot 25 jaar

€ 10,99
Ardanta

Verzekerd bedrag
€ 9.000,-

Verzorgde uitvaart
Vrije keuze

Vrij te besteden
€ 9.000,-

Soort verzekering
Kapitaalverzekering

Premie looptijd
Tot 85 jaar

Kinderpremie
Niet van toepassing

€ 11,94
Niet beschikbaar

Laatst gecontroleerd op: 2 november 2022. Gebaseerd op een kapitaalverzekering met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1997)