Populaire uitvaartverzekeringen vergelijkenBent u op zoek naar een geschikte uitvaartverzekering? Maar ziet u door de vele aanbieders de bomen door het bos niet meer? Geen probleem! Op uitvaartvergelijker.nl kunt u simpel en eenvoudig populaire uitvaartverzekeringen vergelijken op premie en inhoud van de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars.

Alle uitvaartverzekeringen vergelijken

In Nederland zijn er veel verzekeraars die uitvaartverzekeringen aanbieden. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben voor u de drie populairste aanbieders van uitvaartverzekeringen op een rij gezet.

Monuta uitvaartverzekering

Monuta

Monuta is één van de grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen in Nederland. De verzekeringen zijn gebaseerd op een pakket van diensten en producten voor een verzorgde uitvaart met daar bovenop een vrij te besteden bedrag.

Een groot voordeel van de Monuta uitvaartverzekering is dat u kunt kiezen voor een compleet verzorgde uitvaart met een vrij te besteden bedrag. Maar mocht u zelf de waarde van het verzekerde bedrag willen bepalen kunt u dit ook doen door een kapitaal uitvaartverzekering af te sluiten

Premies worden bij Monuta jaarlijks aangepast aan de hand van indexering en is afhankelijk van leeftijd. De looptijd van de verzekering is levenslang en u betaalt premie tot 85 jaar. Kinderen zijn tevens gratis meeverzekerd tot 18 jaar.


Yarden uitvaartverzekering

Yarden

Met meer dan 1 miljoen leden is Yarden de grootste verzekeraar binnen de uitvaartbranche is Yarden.  Bij Yarden gaat men niet uit van een standaard verzekerd bedrag, maar van uw wensen voor straks via een mijn laatste wensen uitvaartverzekering.

Het belangrijkste kenmerk van de Mijn Laatste Wensen Yarden uitvaartverzekering is de flexibiliteit. U kunt uw verzekering altijd online aanpassen naar aanleiding van uw huidige situatie of wensen.

Wanneer u een verzekering afsluit wordt u automatisch lid van de Yarden Vereniging. Hiermee krijgt u onder andere toegang tot voorlichtingsbijeenkomsten en nazorg. Daarnaast krijgt u 10 procent ledenkorting wanneer uw uitvaart wordt verzorgd door Yarden uitvaartzorg. De looptijd van de verzekering is levenslang en u betaalt premie tot 85 jaar. Kinderen zijn tevens gratis meeverzekerd tot 21 jaar.


DELA uitvaartverzekering

Dela

Dela ‘Samen sta je sterker’. Een uitvaartverzekering bij Dela, ook wel uitvaartplan is een natura uitvaartverzekering bestaande uit een pakket van producten en diensten dat u zelf samenstelt. Aanvullend kunt u een vrij te besteden bedrag meeverzekeren voor extra diensten.

De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als u komt te overlijden neemt de uitvaartverzekeraar de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen.

Naast de combinatieverzekeringen biedt Dela ook de mogelijkheid om enkel een bedrag te verzekeren waarmee uw nabestaanden uw uitvaart kunnen organiseren. U bepaalt zelf de waarde van dit bedrag. Bij premiebetaling bij Dela is levenslang en er is een zeer lage premie voor kinderen tot 25 jaar.


Populaire uitvaartverzekeringen vergelijken


Accounts

Projects

Projects

Projects

SSL

Domains

Sub-domains

BEST GETEST  
UitvaartPlan Plus 

Verzekerd bedrag
 6.371 

Premie per maand 
5,39    

Verzorgde uitvaart

5.750

Vrij te besteden
 621  

Premie periode

Levenslang

 Totale premie inleg
 3.703  

Lage kinderpremie tot 25 jaar

 Meest gekozen

Mijn Laatste Wens

Verzekerd bedrag
6.000

Premie per maand
5,52  

Verzorgde uitvaart /

Vrij te besteden
0- 6.000  

Premie periode

tot 85 jaar

 Totale premie inleg
3.996  

Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd


Uitvaart Plus

Verzekerd bedrag
6.000  

Premie per maand
5,92 

Verzorgde uitvaart

4.500

Vrij te besteden
1.500  

Premie periode

tot 85 jaar

 Totale premie inleg
4.269  

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd


De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.
Uitvaartverzekering vergelijken - Uitvaartvergelijker.nl

Tagged with →