Selecteer een pagina

Met de Taf uitvaartverzekering bent u levenslang verzekerd voor uw uitvaart. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde. Het vrijgekomen bedrag kunnen nabestaanden gebruiken om de uitvaart te betalen. Heeft u een Taf uitvaartverzekering dan hebben uw nabestaanden alle vrijheid om te bepalen hoe uw uitvaart wordt verzorgd.

Taf uitvaartverzekering

Taf Personal Uitvaartverzekering

Wanneer u een uitvaartverzekering afsluit bij Taf heeft u verschillende manieren om de verzekering af te sluiten. U heeft dus zelf veel controle over de invulling van uw uitvaart.

Kapitaal verzekering

De uitvaartverzekering van Taf is een kapitaal verzekering. Dit betekent dat u een gekozen geldbedrag verzekerd dat zal worden uitgekeerd aan uw nabestaanden bij overlijden. Nabestaanden hebben volledige vrijheid om uw uitvaart naar persoonlijke wens in te vullen. U kunt zich bij Taf verzekeren vanaf €2.500,- en maximaal met een bedrag van €20.000,-.

De looptijd kunt u zelf kiezen vanaf minimaal 5 jaar tot en met 80 jarige leeftijd van de verzekerde. U kunt de premie van de Taf uitvaartverzekering per maand of per jaar betalen. Ook kunt ervoor kiezen om de premie in één keer te voldoen in de vorm van een koopsom uitvaartverzekering. U kunt er zelf voor kunt kiezen om uw verzekering jaarlijks te indexeren. Kinderen kunt u meeverzekeren tot een bedrag  van €7.500,-. 

Geen medische keuring nodig

Wanneer u een Taf uitvaartverzekering wilt afsluiten dan hoeft u geen medische keuring te ondergaan. Wel zal er afhankelijk van uw leeftijd een inloopperiode worden gehanteerd. Tijdens deze inloopperiode bent u alleen gedekt voor het overlijden bij een ongeval. Hieronder vindt u een overzicht van de inloopperiodes die Taf hanteert.

  • tot 50 jaar – 2 jaar
  • van 50 tot 70 jaar – 3 jaar
  • 70 jaar en ouder – 4 jaar

Komt de verzekerde tijdens bovengenoemde periode te overlijden ten gevolgen van een ziekte, dan betaalt Taf 90% van al betaalde premies of 90% van de betaalde koopsom terug.

Vrijwel iedereen wordt voor een Taf uitvaartverzekering geaccepteerd. Dit is mogelijk omdat er, afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde, een ‘inloopperiode’ wordt gehanteerd

Over Taf

Taf is een aanbieder van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Daarnaast is Taf in Nederland marktleider op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Goed om te weten is dat het voor consumenten niet mogelijk is om online een uitvaartverzekering af te sluiten. U kunt voor advies en het afsluiten van een verzekeringen terecht bij uw financieel adviseur.

Voordat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten is het aan te raden om uitvaartverzekeraars te vergelijken. Deze kunnen namelijk aanzienlijk verschillen. Om het voor u overzichtelijk te maken kunt u op UitvaartVergelijker.nl de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken op premie en inhoud!

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar