Selecteer een pagina

De juiste uitvaartverzekering kiezen is een belangrijke maar soms lastige keuze. Door aanbieders van uitvaartverzekeringen te vergelijken zorgt u ervoor dat u de verzekering afsluit die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

uitvaartverzekering kiezen

Type uitvaartverzekering kiezen

Op het moment dat u een uitvaartverzekering af gaat sluiten kunt u kiezen uit verschillende soorten. De meest geschikte uitvaartverzekering kiezen begint dan ook door uzelf de vraag te stellen wat voor soort uitvaart wil ik?

Natura uitvaartverzekering

Wilt u bijvoorbeeld een compleet verzorgde uitvaart dan kunt u het beste voor een natura uitvaartverzekering kiezen. Met deze variant verzekert u een pakket met producten en diensten. Het voordeel van een natura verzekering is dat u een eigen pakket kan samenstellen waardoor u de uitvaart krijgt die u wenst. Bovendien hoeven uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële afwikkeling van uw uitvaart.

Kapitaal uitvaartverzekering

Heeft u liever een geldbedrag wat u nabestaanden kunnen gebruiken om uw uitvaart naar eigen wens in te vullen? Dan kunt u beter voor een kapitaal uitvaartverzekering kiezen. Bij deze variant bouwt u een vast verzekerd bedrag op. Het voordeel van een kapitaal verzekering is dat uw nabestaanden vrijheid van keuze hebben bij het invullen van uw uitvaart. Een nadeel is echter dat wanneer het uitgekeerde bedrag niet voldoende is zei de overige kosten zelf moeten betalen.

Weet u niet precies voor welk bedrag u zich moet verzekeren? Via onze berekentool kunt u eenvoudig uw persoonlijke uitvaartwensen in kaart brengen en de bijbehorende kosten bekijken.  Het is raadzaam om het bedrag dat u wilt gaan verzekeren ruim te nemen zodat u in de toekomst niet tegen onvoorziene prijsstijgingen komt te staan.

Uitvaartverzekering vergelijken

De beste uitvaartverzekering kiezen? Een uitvaartverzekering vergelijken vergoot de kans dat u de uitvaartverzekering kiest die het beste aansluit op uw persoonlijke uitvaartwensen.

Voor het afsluiten van een uitvaartverzekering is het altijd verstandig om eerst de verschillende verzekeringen en verzekeraars te vergelijken. Via UitvaartVergelijker.nl kunt u de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars vergelijken. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar