Selecteer een pagina

U staat op het punt om een uitvaartverzekering af te sluiten maar u ziet door bomen het bos niet meer? U bent niet de enige met dit probleem. Uitvaartverzekeraars in Nederland bieden een uitgebreid aanbod aan van uitvaartverzekeringen waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken.

Om het voor overzichtelijk te maken hebben wij de belangrijkste verschillen van de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars in Nederland voor u op een rij gezet.

Uitvaartverzekeraars in Nederland

Benieuwd voor welk bedrag u zichzelf moet verzekeren? Met onze berekentool kunt u eenvoudig uw persoonlijke uitvaartwensen invullen en de bijbehorende uitvaartkosten berekenen.

Uitvaartverzekeraars in Nederland

Er zijn diverse uitvaartverzekeraars in Nederland actief. Hieronder vindt u een overzicht van de meest bekende en betrouwbare verzekeraars. Belangrijk om te weten is dat niet alle verzekeraars alle soorten uitvaartverzekeringen aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Ardanta alleen een uitvaartverzekering in geld afsluiten. Anders is dit bij Nuvema waar enkel een Natura uitvaartverzekering kan worden afgesloten.

Yarden
De Yarden uitvaartverzekering kenmerkt zich door een grote flexibiliteit. U hoeft het soort verzekering niet meer vast te leggen op het moment dat u deze afsluit. U kunt uw keuze altijd eenvoudig online aanpassen naar uw huidige situatie.

Monuta
Monuta is een van de grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen. De Monuta uitvaartverzekering is gebaseerd op een producten en dienstenpakket. Daarnaast biedt Monuta de mogelijkheid om een vrij te besteden bedrag toe te voegen waarmee uw nabestaanden bijkomende uitvaartkosten kunnen betalen.

Ardanta
Ardanta is al meer dan 40 jaar actief als uitvaartverzekeraar in Nederland. Met de Ardanta uitvaartverzekering verzekerd u een geldbedrag inclusief een ongevallenverzekering t.w.v. €2500,- Ardanta biedt tevens de mogelijkheid om het verzekerd bedrag elke 5 jaar te verhogen tot een maximum van €15.000.

DELA
De DELA uitvaartverzekering is in de meeste gevallen een combinatie verzekering. U verzekert een pakket van diensten en producten. Daarnaast kunt u een vrij te besteden bedrag verzekeren voor bijkomende kosten en extra uitvaartwensen.

Nuvema
Nuvema is van mening dat een uitvaart geen geldbedrag is maar een laatste wens! Op basis van de diensten en bijbehorende prijzen van de lokale uitvaartverzorger brengt de verzekeraar uw uitvaartkosten in beeld en neemt deze op in uw Nuvema uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering vergelijken

Een uitvaart is een aangelegenheid waarvan de kosten kunnen oplopen tot wel €12.000,-. Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat deze kosten gedekt zijn en hoeven uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken als u komt te overlijden.

Aangezien een uitvaartverzekering een verzekering is die u maar een keer in uw leven afsluit is slim om de verschillen van alle uitvaartverzekeraars in Nederland te vergelijken.