Selecteer een pagina

Je kunt bij een uitvaartverzekeraar geen uitvaartverzekering studenten afsluiten. Er bestaat voor jongeren geen aparte uitvaartverzekering. Het kan echter wel verstandig zijn om als student een uitvaartverzekering af te sluiten.

Uitvaartverzekering studenten

Uitvaartverzekering Studenten

De premie van een uitvaartverzekering wordt bepaald door een aantal factoren. Onder andere:

  • Soort uitvaartverzekering;
  • Hoogte verzekerd bedrag;
  • Duur van de verzekering;
  • Leeftijd.

In veel gevallen geldt voor een uitvaartverzekering hoe jonger je bent met het afsluiten van de verzekering hoe lager de premie. Dit komt omdat er een langere duur is voor de uitvaartverzekeraar om premie te innen en het verzekerde bedrag af te dekken.

Meeverzekeren Ouders

Vaak kun je tot 18 of 21 jaar gratis meeverzekerd worden bij je ouders. Als Jongeren krijg je vaak een aanbod van de verzekeraar om de verzekering zelf voort te zetten. Vaak op het moment dat je niet meer meeverzekerd kunt blijven bij je ouders. Als je meeverzekerd bent bij je ouder(s), adviseren wij je altijd goed te kijken naar maximale leeftijd op de voorwaarden.

Wat kost een uitvaart

Een uitvaart kost ongeveer EUR 8.000,-. De hoogte van de kosten is o.a. afhankelijk wat je wensen zijn uitvaart. Aan de hand van een aantal vragen over je wensen kunnen we de hoogte van het bedrag van je toekomstige verzekering ongeveer berekenen. Gebruik hiervoor onze Uitvaartkostentool.

Uitvaartverzekering Studenten vergelijken

Als je besluit zelf een uitvaartverzekering af te sluiten, zal je een idee moeten hebben welke uitvaartverzekering je wilt afsluiten. Er zijn uitvaartverzekeringen welke uitkeren in Geld, uitkeren in Diensten of een Combinatie hiervan. Een kapitaaluitvaartverzekering keert uit in geld. Hiermee kunnen je nabestaanden je uitvaart regelen. Een natura uitvaartverzekering keert een diensten pakket. Je nabestaanden hebben hierdoor minder zorgen omtrent het regelen van je uitvaart.

Goedkoopste studenten uitvaartverzekering

Je wilt waarschijnlijk niet te veel geld per maand kwijt zijn per maand. Waarschijnlijk kijk je vooral naar de hoogte van de premie van de uitvaartverzekering. Door betrouwbare uitvaartverzekeringen te vergelijken, kun je eenvoudig de premie van de verschillende verzekeringen vergelijken. We raden je wel aan om niet alleen naar de premie te kijken bij het maken van je keuze. Onze module om uitvaartverzekeringen te vergelijken kan je helpen bij het maken van een goede keuze.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar