Selecteer een pagina
Ardanta is nu a.s.r. Vanaf 25 september 2023 zijn de uitvaartverzekeringen die voorheen onder de naam Ardanta verkrijgbaar waren onder de naam a.s.r. af te sluiten. a.s.r. doet dit om het merk te versterken.
Ardanta is nu ASR

Ardanta is nu a.s.r. wat betekent dit voor mij?

Heb je een uitvaartverzekering in het verleden bij Ardanta afgesloten? Wees gerust voor jou veranderd er niets anders dan de naam. Je zult dezelfde service ontvangen die je altijd hebt ontvangen. Goed om te weten is dat er ook voor de medewerkers van Ardanta niets veranderd. Zei kunnen gewoon werkzaam blijven in dezelfde functie.

a.s.r. uitvaartverzekering

Met de ASR uitvaartverzekering ben je verzekerd van veel flexibiliteit, vrijheid en een gegarandeerde uitkering in geld. Wanneer je een a.s.r. uitvaartverzekering wil gaan afsluiten kan je dit op verschillende manieren doen. Je kan dit doen door direct online een uitvaartverzekering af te sluiten. Als je dit doet dan betaal je ook geen advieskosten. Ook kan je ook via een van de adviseurs van a.s.r. een verzekering afsluiten, je krijgt dan een uitgebreid adviesrapport. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om via jouw persoonlijk en onafhankelijk adviseur een uitvaartverzekering af te sluiten.

a.s.r. is als eerste uitvaartverzekeraar aangesloten bij GreenLeave. Dit is een samenwerking tussen uitvaartverzorgers die streven naar 100% duurzame uitvaarten.

Kapitaal uitvaartverzekering

Als je bij a.s.r. een uitvaartverzekering af gaat sluiten dan is dit net als dit was bij Ardanta ten alle tijden een kapitaal uitvaartverzekering. Dit betekent dat je een geldbedrag kiest waarvoor je een verzekering wil afsluiten en hier maandelijks een premiebedrag voor betaald. Bij a.s.r. kan je dus zelf een uitvaartverzorger kiezen. Bij a.s.r. betaal je normaal gesproken premie tot je 85e levensjaar. Kinderen tot 21 zijn bovendien gratis meeverzekerd. 

Het enige wat veranderd is, de naam van Ardanta naar a.s.r. alle polissen, contracten en voorwaarden zullen ongewijzigd blijven.

Ardanta

Ardanta uitvaartverzekeringen kon je afsluiten sinds 1965. Dit hebben veel mensen ook gedaan. De verzekeraar heeft ongeveer 3.8 miljoen Nederlanders verzekerd. Zelf heeft Ardanta in de afgelopen jaren een aantal uitvaartverzekeraars overgenomen zoals Axent, Nivo, Generali & PC uitvaart. Ardanta behoorde tot de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland.

a.s.r.

a.s.r. is een Nederlandse dienstverlener en verzekeraar met een breed scala aan verzekeringsproducten en diensten. De verzekeraar is zowel actief op de particuliere als de zakelijke markt. a.s.r. staat bekend om hun focus op duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.
Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken
Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar