Selecteer een pagina

Verzekeraars uitvaartverzekeringen

2 mrt, 2019Uitvaartverzekeraars, Uitvaartverzekering

In Nederland zijn er in totaal 12 aanbieders van uitvaartverzekeringen. Er zijn verzekeraars die naast uitvaartverzekeringen ook andere verzekeringsproducten verkopen. En er zijn een aantal verzekeraars die zich enkel richten op uitvaartverzekeringen. Belangrijk om te weten is dat verzekeraars uitvaartverzekeringen aanbieden met verschillende soorten polissen. En dat niet elke verzekeraar alle soorten polissen aanbiedt.
Verzekeraars uitvaartverzekeringen

Grote uitvaartverzekeraars

Om het voor overzichtelijk te maken hebben wij de belangrijkste verschillen van de meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars in Nederland voor u op een rij gezet.

Yarden

Yarden is één van de grootste en bekendste uitvaartverzekeraars van Nederland. De verzekeraar telt om en nabij 1 miljoen leden. De verzekering van Yarden kenmerkt zich door de flexibiliteit. U hoeft namelijk geen keuze meer te maken voor het soort verzekering. Deze kunt u namelijk ten alle tijden aanpassen aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.

Dela

De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als u komt te overlijden neemt de uitvaartverzekeraar de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen. Het motto van DELA uitvaart is ‘Samen sta je sterker’. Een standaard DELA uitvaartverzekering wordt ook wel het uitvaartplan genoemd.

Monuta

Monuta is een uitvaartverzekeraar en is daarnaast ook uitvaartondernemer. Het voordeel van een Monuta uitvaartverzekering is dat u kunt kiezen voor een verzorgde uitvaart met een vrij te besteden bedrag maar u kunt ook een kapitaalverzekering afsluiten waardoor u zelf de verzekerde waarde bepaalt. Daarnaast heeft Monuta over heel het land uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen.

Ardanta

Ardanta is al meer dan 40 jaar actief als uitvaartverzekeraar in Nederland en is onderdeel van ASR verzekeringen. Het bedrijf is geen uitvaartondernemer maar werkt wel nauw samen met diverse uitvaartverzorgers door heel Nederland.

Nuvema

Nuvema is van mening dat een uitvaart niet uit te uit te drukken is in een geldbedrag maar in een laatste wens. De uitvaartverzekeringen van Nuvema zijn daarom op maat gemaakt. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig heeft. Het bedrijf werkt met 75 vertegenwoordigers en heeft goede contacten met ruim 300 lokale uitvaartverzorgers in Nederland.

Uitvaartverzekeringen zijn de enige verzekeringen waarvan je zeker weet dat ze ooit uit zullen keren en in die zin zijn ze bijzonder: Het gaat niet alleen om het risico van overlijden, maar het gaat om de zekerheid dat de plechtigheid betaald kan worden zonder dat een van de nabestaanden de rekening gepresenteerd zal krijgen.

U wilt een begrafenisverzekering afsluiten maar heeft geen idee welke verzekeraars uitvaartverzekeringen aanbieden? Geen probleem! Op UitvaartVergelijker.nl vindt u een overzicht van de grootste en meest betrouwbare uitvaartverzekeraars van Nederland.

Omdat u hoogst waarschijnlijk maar één keer in uw leven een uitvaartverzekering gaat afsluiten is het aan te raden om uw uitvaartwensen goed in kaart te brengen.

Overige uitvaartverzekeraars

PC Uitvaart

PC Uitvaart is een uitvaartspecialist voor de regio Noordwest Nederland. U kunt naast een uitvaartverzekering ook gebruik maken van de verschillende uitvaartlocaties verspreid over de gehele regio.

Klaverblad

Klaverblad is een bekende verzekeraar in Nederland. Naast alle andere verzekeringen die de maatschappij aanbiedt kunt u via Klaverblad een kapitaal uitvaartverzekering afsluiten waarmee uw nabestaanden uw uitvaart naar eigen wens kunnen organiseren. 

De laatste eer

De laatste eer is een regionale uitvaartondernemer voor mensen die wonen in de omgeving van Leiden. Via DLE kunt u een Nuvema uitvaartverzekering afsluiten die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. 

Twenthe Uitvaart

Twenthe Uitvaart is een lokale uitvaartverzekeraar die zich richt op de regio Twente. U kunt bij de verzekeraar enkel een kapitaal uitvaartverzekering afsluiten. Hierdoor bent u verzekerd voor een passende uitvaart. Uw nabestaanden kunnen de uitvaart volledig naar eigen wens invullen.

TAF

TAF is gespecialiseerd en in Overlijdensrisicoverzekeringen. Via TAF kunt u een gepersonaliseerde uitvaartverzekering in geld afsluiten.

EABN

EABN is een regionale uitvaartverzorger in de omgeving van Nijkerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in uitvaartverzorging. Ook kunt u via EABN een uitvaartverzekering afsluiten. Op het moment dat u een uitvaartverzekering afsluit bij EABN kunt u bovendien een ledenkorting krijgen die kan oplopen tot €250,-

GUV

GUV is een zelfstandige regionale uitvaartverzekeraar. Naast de kapitaal verzekering die u kunt afsluiten is GUV ook een uitvaartverzorger. GUV heeft meerdere uitvaartcentra in de regio en heeft ook een eigen crematorium.

 

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.