Eenvoudige uitvaartverzekeringBent u op zoek naar een eenvoudige uitvaartverzekering en wilt u niet te veel premie betalen? Dan is een budget uitvaartverzekering een interessante oplossing.

U verzekert zich voor een eenvoudige maar respectvolle begrafenis of crematie.   

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Een eenvoudige uitvaartverzekering, ook wel budget uitvaartverzekering genoemd kunt u bij de meeste uitvaartverzekeraars alleen online afsluiten. U verzekerd zich voor een simpele maar respectvolle uitvaart. Wanneer u een eenvoudige uitvaartverzekering afsluit is het ten alle tijden aan te raden de polisvoorwaarden goed te bekijken. Deze kunnen verschillen met de voorwaarden van uitgebreide uitvaartverzekeringen.

Een eenvoudige uitvaartverzekering is een verzekering met een beperkte dekking en een lage maandelijkse premie.

Uitvaartwensen in kaart brengen

Voordat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten is het belangrijk om te weten wat voor uitvaart u wilt. Wil ik worden begraven of gecremeerd? Wil ik zelf of mijn nabestaanden grote invloed geven op de inhoud van de uitvaart? zijn voorbeelden van vragen die u zichzelf kan stellen.

Met onze uitgebreide berekentool kunt u eenvoudig uw persoonlijke uitvaartwensen invullen en de kosten die daarbij horen bekijken. U krijgt u een goed beeld welk type uitvaartverzekering het beste bij u en uw huidige financiële situatie past!

Soorten uitvaartverzekeringen

Belangrijk om te weten is dat er meerdere varianten bestaan van een uitvaartverzekering. De twee meest voorkomende zijn de natura en kapitaal verzekering. Bij de natura uitvaartverzekering stelt u zelf een pakket van producten en diensten op welke zullen worden uitgekeerd bij overlijden. Bij de kapitaal verzekering wordt er enkel een geldbedrag uitgekeerd. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden uw uitvaart naar eigen wens organiseren.

Belangrijk om te weten is dat bij bepaalde eenvoudige uitvaartverzekeringen uw nabestaanden geen regie hebben over de invulling van de uitvaart. Het kan echter ook voorkomen dat nabestaanden juist zelf extra moeten regelen voor uit uitvaart. Op het moment dat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten is het dus belangrijk dat u altijd goed de polisvoorwaarden bekijkt.

Eenvoudige uitvaartverzekering vergelijken

Aanbieders van uitvaartverzekeringen verschillen onder andere op premie, de wijze van uitkeren en de periode waarin u premie moet betalen. Om te bepalen wat voor uw situatie de beste uitvaartverzekering is het daarom in alle gevallen raadzaam om aanbieders te vergelijken. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.


Accounts

Projects

Projects

Projects

SSL

Domains

Sub-domains

BEST GETEST  
UitvaartPlan Plus 

Verzekerd bedrag
 6.371 

Premie per maand 
5,39    

Verzorgde uitvaart

5.750

Vrij te besteden
 621  

Premie periode

Levenslang

 Totale premie inleg
 3.703  

Lage kinderpremie tot 25 jaar

 Meest gekozen

Mijn Laatste Wens

Verzekerd bedrag
6.000

Premie per maand
5,52  

Verzorgde uitvaart /

Vrij te besteden
0- 6.000  

Premie periode

tot 85 jaar

 Totale premie inleg
3.996  

Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd


Uitvaart Plus

Verzekerd bedrag
6.000  

Premie per maand
5,92 

Verzorgde uitvaart

4.500

Vrij te besteden
1.500  

Premie periode

tot 85 jaar

 Totale premie inleg
4.269  

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.
Uitvaartverzekering vergelijken - Uitvaartvergelijker.nl