Selecteer een pagina

Bijna één op de drie Nederlanders neemt een geheim mee het graf in. Dit blijkt uit een onderzoek van www.begrafenisverzekering.nl. Geheimen over ‘Relaties en Seksualiteit’ worden het best bewaard, maar ook problemen op school of werk houden we graag voor onszelf. Misschien niet heel opvallend: een geheim over een buitenechtelijke vrijpartij gaan het vaakst mee in het graf.

socialmedia uitvaart

Vreemdgaan wordt niet opgebiecht

Wanneer iemand komt te overlijden is de kans groot dat hij of zij nog wat te bekennen had. Ruim 31% van de Nederlanders loopt rond met een geheim dat dat ze van plan zijn mee het graf in te nemen. Van alle geheimen valt bijna de helft in de categorie ‘Relaties en Seksualiteit’, waarbij een seksueel slippertje het meest genoemd wordt.

Veel geheimen over relaties en seksualiteit

De overgrote meerderheid van de geheimen valt in de categorie ‘Relaties en seksualiteit’. De minste geheimen hebben we over onze verslavingen, slechts 6,61%. Problemen op het gebied van werk of financiën laten we ook liever ongenoemd. Hieronder staat een overzicht van de verschillende resultaten per categorie.

Bron: Nu.nl