Selecteer een pagina

Informatie overlijdensrisicoverzekering

Kennisbank UitvaartVergelijker.nl

Het is belangrijk om te weten dat als u of uw partner overlijdt er een inkomensterugval kan ontstaan, waardoor vaste lasten zoals de hypotheek niet kunnen worden betaald. Deze inkomensterugval is te verzekeren door een Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Voordat u een verzekering afsluit is het slim om eerst alle aanbieders te vergelijken zodat u de verzekering afsluit die het beste bij u past.

Informatie overlijdensrisicoverzekering

Het is belangrijk om te weten dat als u of uw partner overlijdt er een inkomensterugval kan ontstaan, waardoor vaste lasten zoals de hypotheek niet kunnen worden betaald.

Informatie overlijdensrisicoverzekering

Deze inkomensterugval is te verzekeren door een Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Voordat u een verzekering afsluit is het slim om eerst alle aanbieders te vergelijken zodat u de verzekering afsluit die het beste bij u past.

Nabestaandenverzekering

Nabestaandenverzekering

Op het moment dat u of uw partner plots komt te overlijden kan er een inkomstenterugval ontstaan. Hierdoor kan het voorkomen dat vaste lasten zoals hypotheekkosten niet meer kunnen worden betaald. Dit kunt u voorkomen door een nabestaandenverzekering af te sluiten. Er... Lees meer