Selecteer een pagina

De Onderlinge ‘s-Gravenhage werd opgericht in 1895. Tegenwoordig is de onderneming een middelgrote verzekeraar in Nederland. De maatschappij is een pensioenverzekeraar, maar biedt ook andere verzekeringen aan zoals levens en uitvaartverzekeringen.

Onderlinge ‘s-Gravenhage

Onderlinge ‘s-Gravenhage Kapitaalverzekering

Wanneer u een uitvaartverzekering bij De Onderlinge ‘s-Gravenhage afsluit dan is dit een Kapitaal verzekering. Dit wil zeggen dat u een afgesproken bedrag verzekerd dat zal worden uitgekeerd aan uw nabestaanden bij overlijden. Zei kunnen dit bedrag vrij besteden voor de invulling van uw uitvaart.

De kapitaalverzekering van de Onderlinge ‘s-Gravenhage kenmerkt zich door flexibiliteit. Wanneer u een kapitaal uitvaartverzekering afsluit dan is dit een levensverzekering die tot uitkering komt op een vastgestelde datum of bij overlijden gedurende de looptijd van de verzekering.

De uitkering bij overlijden varieert tussen 90 procent van de betaalde koopsom en kan oplopen tot een veelvoud van het bedrag bij uitkering terwijl u nog in leven bent. U kunt  kiezen of u de premie per maand of per jaar te betalen. Ook is er een mogelijkheid om via een eenmalige koopsom te betalen.

 

De maatschappij biedt een kapitaalverzekering aan met een gegarandeerde uitkering.

Voordat u een kapitaalverzekering gaat afsluiten is het aan te raden om de algemene voorwaarden goed door te nemen. Bij vragen raden wij u aan contact op te nemen met uw financieel adviseur.

Over Onderlinge ‘s-Gravenhage

Onderlinge ‘s-Gravenhage is qua rechtsvorm een onderlinge waarborgmaatschappij met uitgesloten aansprakelijkheid. Deze rechtsvorm is vergelijkbaar met een vereniging of een coöperatie.

Hierdoor kunt u profiteren van de maatschappijwinstdeling waardoor de uitkering hoger kan worden.

Hoofdkantoor: 
Anna van Saksenlaan 10
2593 HT Den Haag

Telefoon:
070-3421111

Overlijden melden:
uitkeringen@ogmail.nl

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar