Selecteer een pagina

Uitvaartverzekering BudgetUitvaartpolis

budgetuitvaartpolis

Uitvaartverzekering BudgetUitvaartpolis

 

 

!!Sinds 1 mei 2017 is DELA eigenaar van BudgetUitvaartPolis!!

Voor meer informatie bezoek de website van DELA.

 

Er zijn heeft vier verschillende uitvaartverzekeringen waaruit u kunt kiezen bij de verzekeraar. Uitvaartverzekering BudgetUitvaartpolis:

  • Budget (Vrij te besteden bedrag: € 4.000,-)
  • Gemiddeld (Vrij te besteden bedrag: € 6.000,-)
  • Luxe (Vrij te besteden bedrag: € 10.000,-)
  • Flexibele (Zelf te kiezen bedrag)

Bereken hoogte Uitvaartverzekering BudgetUitvaartPolis

De hoogte van de premie die u betaalt hangt af van een aantal factoren. Uw leeftijd, het bedrag welke u verzekert voor uw uitvaart en de looptijd van de premiebetaling. Het kan lastig zijn om te bepalen welk bedrag u wenst te verzekeren. Met onze Uitvaartkostentool kunt u aan de hand van een aantal vragen omtrent uw wensen eenvoudig bepalen wat de hoogte van uw verzekerd bedrag wenst te zijn. Klik hier om uw uitvaartkosten te berekenen.

Inhoud Uitvaartverzekering BudgetUitvaartPolis

De uitvaartverzekeringen van BudgetUitvaartPolis bestaan uitsluitend uit een vrij besteedbaar bedrag. De nabestaanden hebben keuzevrijheid met betrekking tot uw uitvaart. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. U kunt de verzekering online af te sluiten. De verzekering is niet af te sluiten via een adviseer. Mede hierdoor houdt de verzekeraar de kosten laag. BudgetUitvaartPolis biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Gratis meeverzekerd tot 18 jaar;
  • Makkelijk en snel online je verzekering afsluiten
  • Alles is vrij te kiezen, als het maar aan je uitvaart besteed wordt

Over BudgetUitvaartPolis

BudgetUitvaartPolis is in 2014 gelanceerd en onderdeel van Algemeen Belang Verzekeringen. Sinds 1 januari 2015 maakt Algemeen Belang Verzekeringen deel uit van coöperatie DELA. De dienstverlening is uitsluitend online. Dit om de kosten laag te houden. Met de goedkope uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis regel je dat jouw uitvaart betaald kan worden. Met goedkoop wordt bedoeld dat de maandpremie laag is. Bij de verzekeraar verzeker je alleen een geldbedrag. Deze verzekering heet een kapitaalverzekering (natura sommenverzekering). Er zijn geen diensten verzekerd zoals bij een natura uitvaartverzekering.

Meer informatie uitvaartverzekering BudgetUitvaartPolis

Wilt u meer informatie over de uitvaartverzekering van verzekeraar BugdetUitvaartPolis, bezoek de uitvaartverzekeraar. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Vergelijk hier alle uitvaartzekeringen via onze uitvaartvergelijker.
uitvaartverzekering budgetuitvaartpolis