Selecteer een pagina
Met een uitvaartverzekering verzeker je de kosten van je uitvaart. Je nabestaanden hebben geen zorgen over hoge uitvaartkosten. Dela helpt je nabestaanden een mooi afscheid te regelen in de moeilijke periode na overlijden.

De Dela uitvaartverzekering is al drie jaar op rij als best getest door de consumentenbond. Bekijk en vergelijk direct alle pakketten!

DELA uitvaartverzekering

Dela uitvaartplan

Met het Dela uitvaartplan, de uitvaartverzekering van Dela, verzeker je jezelf van een goed georganiseerde uitvaart. 

display: none;

Dela uitvaartplan in diensten

Bij deze verzekering kies je voor een dienstenpakket. Het pakket bestaat uit belangrijke diensten die nodig zijn bij een uitvaart. Daarnaast verzeker je een extra geldbedrag voor persoonlijke wensen. Dela helpt je nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van de uitvaart.

Dela uitvaartplan in geld

Het uitvaartplan in geld is een kapitaal verzekering.  Als je deze verzekering kiest dan kies je ervoor om een geldbedrag te verzekeren. Er worden dus geen diensten verzekerd. Je nabestaanden ontvangen het geldbedrag bij overlijden en kunnen met het bedrag de uitvaart zelf organiseren. Goed om te weten is dat ze ook kunnen kiezen voor een andere uitvaartverzorger dan Dela in zowel binnen als buitenland.

Koopsomverzekering

Een derde mogelijkheid bij Dela is een koopsom verzekering. Je legt eenmalig een bedrag in dat wordt uitgekeerd bij overlijden.

Voordelen het Dela uitvaartplan

  • Compleet verzorgde uitvaart
  • Geen enkele zorgen over hoge uitvaartkosten in de toekomst
  • Flexibele verzekering die je elk moment naar wens kan aanpassen

Een goede uitvaartverzekering geeft rust voor de mensen van wie je houdt.

DELA biedt verschillende uitvaartverzekeringen aan. Bij de uitvaartpakketten Basis, Plus en Flexibel zal de uitvaart compleet voor je nabestaanden worden verzorgd. Daarnaast zal er een vrij te besteden bedrag uitgekeerd worden voor aanvullende diensten en persoonlijke uitvaartwensen. Bij het DELA uitvaartplan in geld zal er enkel een geldbedrag uitgekeerd waarmee je nabestaanden de uitvaart kunnen betalen.

Uitvaartplan Basis – €6.862,-

-Verzorgd €6.200,-
-Vrije te besteden €662,-

Uitvaartplan Plus – €9.200,-

-Verzorgd €6.200,-
-Vrije te besteden €3.000,-

Uitvaartplan Flexibel – vanaf €6.200,-

-Verzorgd €6.200,- het vrij te besteden bedrag kiest u zelf.

Uitvaartplan in geld

Je bepaalt zelf de waarde van het verzekerd bedrag. Dit bedrag is vrij te besteden door je nabestaanden. Klik hier om uw premie te berekenen.

Voordelen van DELA uitvaartpakketten

  • Je bent verzekert van een compleet verzorgde uitvaart via een natura uitvaartverzekering
  • Nabestaanden hebben geen financiële zorgen op het moment je komt te overlijden en krijgen hulp bij het organiseren van uw uitvaart.
  • Je kunt de verzekering ten alle tijden aanpassen op het moment dat uw persoonlijke uitvaartwensen veranderen

Over DELA

DELA is een coöperatie met ruim 3 miljoen leden dat werkt zonder winstoogmerk waardoor het lage premies kan aanbieden. Het belangrijkste doel van Dela is dat je jouw toekomst zorgeloos tegemoet kan zien en je jezelf geen zorgen hoeft te maken over financiële onzekerheid voor nabestaanden in het geval je komt te overlijden.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wil je liever meer verzekeraars vergelijken? Op onze vergelijkingspagina vindt je een overzicht van de meest gekozen en betrouwbare aanbieders van uitvaartverzekeringen. Ook kan je hier de berekeningen van de bijbehorende premies bekijken. Een uitvaartverzekering afsluiten doe je na keuze direct bij de desbetreffende verzekeraar.