Selecteer een pagina

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering voor een compleet verzorgde uitvaart? Dan is de Nuvema uitvaartverzekering een goede optie. U betaalt een maandelijkse premie voor een pakket van producten en diensten dat u zelf opstelt. Liever uw premie in een keer betalen? Geen probleem! Bij Nuvema kunt u ook kiezen voor een koopsom verzekering.

Nuvema uitvaartverzekering

Voordelen Nuvema Uitvaartverzekering

  • Lokale prijzen
  • Vrije keuze uitvaartverzorger
  • Kinderen gratis verzekerd
  • Kosteloos aanpassen

Heeft u zelf een bedrag gespaard dat u wilt gebruiken voor uw uitvaart? Door dit bedrag te storten in een Nuvema uitvaartdeposito legt u het vast voor uw uitvaart.

Soorten uitvaartverzekeringen

Nuvema is een gespecialiseerd natura uitvaartverzekeraar. Naast de natura uitvaartverzekering biedt Nuvema echter ook de mogelijkheid voor een koopsom verzekering en een uitvaartdeposito.

Natura Uitvaartverzekering

Bij de natura uitvaartverzekering bent u verzekerd voor uw begrafenis of crematie via een geldbedrag. Dit bedrag kunnen uw nabestaanden gebruiken om bij een lokale uitvaartverzorger uw uitvaart te regelen.  Het grote voordeel hiervan is dat uw nabestaanden niet tegen onverwachte kosten komen te staan en u de uitvaart krijgt die u wenst.

Voordat u een uitvaartverzekering afsluit probeert Nuvema een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke uitvaartwensen. Daarna zal er aan de hand van lokale prijzen een kostenoverzicht (verzekerd bedrag) worden vastgesteld. Elk jaar zal Nuvema controleren of het verzekerd nog steeds hoog genoeg is om aan al uw wensen te voldoen.

Een groot verschil met Natura verzekeringen van andere verzekeraars is dat bij Nuvema uw nabestaanden vrij zijn om uw uitvaart in te vullen binnen het verzekerd bedrag. U kunt echter altijd een uitbreiding op uw verzekering nemen en een vrij te besteden bedrag tot maximaal €2.000,- toevoegen.

Alleen het bedrag dat nodig is voor uw uitvaart verzekeren

Wilt u meer informatie over de Nuvema uitvaartverzekering of wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Wij adviseren u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

Koopsom verzekering en uitvaartdeposito

Heeft u zelf een bedrag gespaard voor uw uitvaart? Nuvema biedt ook de mogelijkheid om de premie voor de natura uitvaartverzekering in één keer te betalen. Dit wordt ook wel koopsom verzekering genoemd. Omdat u het totale premiebedrag in één keer betaald krijgt u een korting die kan oplopen tot 50%.

Ook kunt u een zelf gespaard bedrag (minimaal €500,-) bij Nuvema in een uitvaartdeposito storten. Over dit bedrag krijgt u jaarlijks rente. Een uitvaartdeposito is een goed alternatief wanneer u geen uitvaartverzekering kunt afsluiten door bijvoorbeeld uw leeftijd of uw gezondheid.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wilt u liever meer verzekeraars vergelijken? Op onze vergelijkingspagina vindt u een overzicht van de meest gekozen en betrouwbare aanbieders van uitvaartverzekeringen. Ook kunt u hier berekeningen van de bijbehorende premies bekijken. Een uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de desbetreffende verzekeraar.