Selecteer een pagina

Bent u op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Het is aan te raden om eerst uw persoonlijke wensen in kaart te brengen en aanbieders van uitvaartverzekeringen te vergelijken zodat u de uitvaartverzekering afsluit die het beste bij uw huidige financiële situatie past.

Goedkope uitvaartverzekering

Wist u dat als u op een jonge leeftijd een uitvaartpolis afsluit u bij veel uitvaartverzekeraars voordeel krijgt. De kosten van een uitvaartverzekering worden namelijk berekent aan de hand van uw leeftijd en het risico dat de verzekeraar loopt. Als u jong bent een een uitvaartverzekering afsluit wordt het risico voor de verzekeraar gespreid over meer jaren. Hierdoor zal de maandelijkse premie veel lager liggen dan wanneer u op latere leeftijd een uitvaartverzekering afsluit.

Uw uitvaartwensen in kaart brengen

Er bestaat helaas geen “goedkoopste uitvaartverzekering” dit komt door verschillende factoren. Zo spelen uw persoonlijke wensen en de soort uitvaartverzekering een belangrijke rol.

Er bestaan verschillende type uitvaartpolissen die u kunt afsluiten. De meest populaire is de Natura uitvaartverzekering. Hierbij stelt u van te voren een pakket van producten en diensten op. Het voordeel van deze vorm van verzekeren is dat u zelf een grote invloed heeft op de invulling en de bijbehorende kosten.

Een tweede mogelijkheid is de Kapitaal uitvaartverzekering waarbij u een geldbedrag verzekert. Met dit bedrag kunnen uw nabestaanden uw begrafenis of crematie naar eigen wens en smaak invullen.

Via onze berekentool kunt u simpel en snel uw persoonlijke uitvaartwensen invullen en de bijbehorende kosten bekijken. Hierdoor krijgt u een goed beeld welk type uitvaartverzekering het beste bij u en uw huidige financiële situatie past!

Een goedkope uitvaartverzekering, ook wel budget uitvaartverzekering genoemd kan bij de meeste verzekeraars alleen online worden afgesloten. Bij deze vorm verzekert u zich voor een simpele uitvaart en moet u er dus rekening mee houden dat uw nabestaanden weinig tot geen regie zullen hebben over de invulling van uw uitvaart. Het is dan ook is aan te raden de polisvoorwaarden altijd goed te bestuderen aangezien deze aanzienlijk kunnen afwijken van een reguliere uitvaartverzekering.

Goedkope uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekeraars verschillen onder andere op premie, de wijze van uitkeren en de periode waarin u premie moet betalen. Om te bepalen wat voor u de uitvaartverzekering is die het beste aansluit op uw huidige financiële situatie is het in alle gevallen slim om uitvaartverzekeraars te vergelijken. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.

Uitvaartkosten berekenen

Kosten uitvaart

Hoeveel verzekeren? Bereken direct uw persoonlijke uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijken

De meest gekozen en betrouwbare uitvaartverzekeraars vergelijken 

Uitvaartverzekering afsluiten

Afsluiten

De verzekering afsluiten doet u rechtstreeks bij de uitvaartverzekeraar