Selecteer een pagina

Heeft u in het verleden een verzekering afgesloten bij Reaal? Stel dat u onderverzekerd bent dan is het slim om een aanvullende verzekering te nemen op uw Reaal uitvaartverzekering zodat uw nabestaande niet voor hoge onvoorziene kosten komen te staan bij uw overlijden.

Nog geen uitvaartverzekering? Geen probleem!
Via UitvaartVergelijker kunt u alle uitvaartverzekeringen van de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars simpel en onafhankelijk vergelijken.

Reaal uitvaartverzekering

Heeft u geen uitvaartverzekering bij Reaal? Dan is het helaas niet meer mogelijk om er een af te sluiten. Wel is het mogelijk om uw bestaande uitvaartverzekering van Reaal te verhogen. In dat geval sluit kan u een aanvullende verzekering afsluiten. Ook kunt u tegen bepaalde voorwaarde uw Reaal uitvaartverzekering afkopen.

Reaal uitvaartverzekering aanvullen

Het is belangrijk om te weten dat een begrafenis of crematie gemiddeld zo’n €8.000 kost.
Wanneer u bijvoorbeeld 10 jaar geleden een Reaal uitvaartverzekering heeft afgesloten is het belangrijk om te bekijken of niet bent onderverzekerd voor de toekomst. Wanneer dit namelijk het geval is zullen uw nabestaande bij onverwachts overlijden hierdoor tegen een hoop onvoorziene kosten aanlopen. Met als gevolg dat u wellicht niet de uitvaart krijgt die u verdiend.

In het geval dat u inderdaad bent onderverzekerd kunt u dit eenvoudig oplossen door uw bestaande Reaal uitvaartverzekering aan te passen. Bijvoorbeeld door een aanvullende verzekering af te sluiten.

Dekkingen Reaal uitvaart­verzekering

Bij een Reaal uitvaartverzekering bent u gedekt voor de volgende onderdelen;

  • Een eenmalig bedrag bij het overlijden van de verzekerde voor de nabestaande,
  • De verzekering kent geen einddatum, hierdoor zal bij overlijden er altijd een bedrag worden uitgekeerd,
  • Je betaalt premie zolang en zo vaak u wilt. U kunt per maand, kwartaal, halfjaar of jaar premie betalen,
  • U bepaalt zelf het bedrag wat u wilt verzekeren
  • Na de ingang bent u direct verzekerd voor het gekozen bedrag.

  Wanneer u een Reaal uitvaartverzekering heeft kunt u tevens u kinderen tot 18 jaar voor € 2,45 per maand meeverzekeren. Stel dat u kind overlijdt dan zal Reaal € 5000,- uitkeren. Dit bedrag kunt u gebruiken voor de crematie of begrafenis van uw kind.

  Niet verzekerd

  • De verzekerde komt te overlijden voor dat de aanvraag is ontvangen,
  • Er is onjuiste informatie verschaft bij de aanvraag,
  • In het geval dat de verzekerde binnen twee jaar zelfmoord pleegt,
  • Als de ontvanger schuldig is aan het overlijden van de verzekerde.

  Reaal uitverzekering afkopen

  Wanneer u eraan denkt om uw Reaal uitvaartverzekering stop te zetten om vervolgens de huidige waarde uit te laten keren dan kunt u uw Reaal uitvaartverzekering afkopen. In dit geval zal het opgebouwde bedrag in één keer worden uitgekeerd waarna de verzekering zal op houden met bestaan en er in de toekomst, bij overlijden geen uitkering meer zal plaatsvinden.

  Belangrijk om te weten is dat een verzekering afkopen niet altijd zomaar kan. Wanneer u verzekering bijvoorbeeld is gekoppeld of de verzekering staat op naam van meerdere personen dan heeft u toestemming nodig om uw Reaal uitvaartverzekering af te kopen.

  Wilt u meer informatie over uw huidige Reaal uitvaartverzekering, uw persoonlijke dekking of wilt u uw verzekering afkopen? In deze gevallen adviseren wij u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

  Uitvaartverzekering vergelijken

  Wilt u een aanvulling op uw Reaal begrafenisverzekering of een uitvaartverzekering afsluiten bij een andere verzekeraar? Maak dan gebruik van UitvaartVergelijker.nl. Op onze website ziet u een overzicht van de meest gekozen verzekeringen en berekeningen van de bijbehorende premies. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.