Selecteer een pagina
Uw uitvaartpolis voor 2018 ontvangen? Vindt u het verzekerd bedrag te laag of zijn uw persoonlijke wensen veranderd? Door het afsluiten van een aanvullende uitvaartverzekering kunt u eenvoudig het totale verzekerd bedrag voor uw uitvaart verhogen.

Wanneer u heeft besloten om een aanvullende uitvaartverzekering af te sluiten is het een verstandig idee om eerst alle verzekeringen en verzekeraars te vergelijken. Op UitvaartVergelijker.nl kunt u simpel en eenvoudig een uitvaartverzekering vergelijken op premie en inhoud.

Aanvullende uitvaartverzekering

Aanvullende uitvaartverzekering

De kosten van een begrafenis en crematie zijn de afgelopen jaren door indexatie flink toegenomen. Hierdoor kan het voorkomen dat u bent onderverzekerd en uw huidige verzekering niet alle kosten dekt. In dit geval zullen u nabestaanden met eigen geld deze kosten moeten betalen. Ook dit kunt u voorkomen met een aanvullende uitvaartverzekering. Bent u benieuwd hoeveel u moet aanvullen? Met onze berekentool kunt u uw uitvaartwensen invullen en de bijbehorende kosten bekijken.

Afhankelijk van het type kunt u uw verzekering vaak aanvullen. Als u een natura uitvaartverzekering heeft kunt u deze bij veel verzekeraars aanvullen met extra producten en diensten. Bij de meeste uitvaartverzekeraars is het ook mogelijk om specifieke diensten zoals het verzekeren van de grafsteen toe te voegen door een extra uitvaartverzekering af te sluiten.

Bij een kapitaal uitvaartverzekering, ook wel uitvaartverzekering in geld kunt u het verzekerd bedrag verhogen. Uiteraard zal hierdoor uw maandelijkse premie ook toenemen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Belangrijk om te weten is dat een begrafenis of crematie in Nederland gemiddeld €8000,- kost. Als u geen verzekering heeft zullen u nabestaanden deze kosten met eigen geld moeten betalen. Het grote voordeel van een uitvaartverzekering is dat het de enige verzekering is waarvan u zeker weet dat deze zal uitkeren.

Vanwege de vele aanbieders, soorten verzekeringen en uw specifieke wensen verschillen de prijzen van verzekeringen. Onder andere zijn er verschillen in de maandelijkse premie en de periode waarin u deze premie moet betalen. Bij natura verzekeringen zijn er bovendien vaak verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen.

Om de keuze voor de beste uitvaartverzekering voor uw situatie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de meest gekozen en betrouwbare aanbieders in één overzicht geplaatst, zodat u simpel en eenvoudig alle aanbieders van uitvaartverzekeringen kunt vergelijken. De uitvaartverzekering afsluiten doet u na uw keuze direct bij de verzekeraar.

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.