Selecteer een pagina

Wilt u een begrafenispolis afsluiten? Dan is het verstandig om aanbieders eerst te vergelijken, een begrafenispolis afsluiten doet u tenslotte maar een keer. Een uitvaartverzekering vergelijken kan lastig zijn als u niet goed weet waar u op moet letten. Om het voor u overzichtelijk te maken kunt u op uitvaartvergelijker.nl simpel en eenvoudig de meest toonaangevende en betrouwbare aanbieders vergelijken op premie en inhoud.

Begrafenispolis afsluiten

Een begrafenis afsluiten doet u om de kosten van uw uitvaart te dekken. Ook zorgt u met een uitvaartverzekering ervoor dat uw nabestaanden niet op hoeven draaien voor de hoge kosten.

Wat voor soort begrafenispolis afsluiten?

Een gemiddelde begrafenis of crematie in Nederland kost ongeveer €.8000 en kan oplopen tot wel €12.000 wanneer u specifieke uitvaartwensen heeft. Uitvaartverzekeraars bieden verschillende soorten verzekeringen aan die deze kosten dekken. Het is raadzaam om uw uitvaartwensen in kaart te brengen zodat u kunt bepalen welke begrafenispolis het beste aansluit op uw persoonlijke wensen.

Verzorgde uitvaart

Wilt u graag dat uw nabestaanden niet worden belast met de organisatie van uw uitvaart? Dan is een Natura uitvaartverzekering een goede keuze. Bij een natura uitvaartverzekering stelt u naar eigen smaak een pakket op van producten en diensten voor een compleet verzorgde uitvaart op.

Vrij te besteden bedrag

Op het moment dat u liever een vast geldbedrag uitgekeerd krijgt dan kunt u beter kiezen voor een Kapitaal uitvaartverzekering. Wanneer u komt te overlijden zal een van te voren vastgelegd geldbedrag worden uitgekeerd. Met dit bedrag kunnen nabestaanden uw uitvaart naar eigen wens organiseren.

Bij veel verzekeraars kunt u ook kiezen voor een combinatieverzekering. In dit geval zal naast een pakket van producten en diensten ook een geldbedrag worden uitgekeerd. Het extra geldbedrag kan voor aanvullende persoonlijke wensen worden gebruikt.

Uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekeraars verschillen onder andere op premie, premie periode, uitkeringsbedrag en de wijze van uitkeren. Het is verstandig om voor het afsluiten aanbieders te vergelijken op deze factoren. Op uitvaartvergelijker.nl hebben wij daarom alle verzekeraars en verzekeringen alvast voor u uit op een rij gezet. Dit zodat u simpel en onafhankelijk kunt vergelijken.

De begrafenispolis afsluiten doet u dit direct bij de verzekeraar. Bovenstaandetaande vergelijking is gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 35 Jaar (Geboortedatum: 01-01-1982).

De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.