Selecteer een pagina
Uitvaartverzekering InterpolisOp dit moment is het helaas niet meer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Interpolis. In het geval u al een Interpolis uitvaartverzekering heeft afgesloten zal deze gewoon doorlopen en veranderd er voor u niets.

Wilt u een overlijden melden of heeft u overige vragen over uw dan kunt u contact opnemen met de Rabobank.
Bij Interpolis kunt u wel een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.


Interpolis levensverzekering

Interpolis biedt een levensverzekering aan in de vorm van een overlijdensrisicoverzekering.
Interpolis verzekeringen

Op UitvaartVergelijker kunt u simpel en onafhankelijk overlijdensrisicoverzekeringen van de meest gekozen en betrouwbare aanbieders.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Verschil overlijdensrisicoverzekering en uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering zijn beide verzekeringen die u nabestaanden financieel beschermen in het geval u komt te overlijden. Het grote verschil tussen de twee soorten verzekeringen zit in het doel van afsluiten.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering heeft in tegenstelling tot een uitvaartverzekering een einddatum. De verzekering zal alleen uitkeren tijdens de duur van de verzekering. Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten wordt veelal afgesloten om nabestaanden voor een bepaalde periode te beschermen tegen onverwachte kosten. Hierbij moet u denken aan het aflossen van een hypotheekschuld, het betalen van studiekosten voor kinderen of om een inkomensverschil op te vangen. Ook kunnen overige schulden worden afgelost.

Mocht u meer informatie willen hebben over een overlijdensrisicoverzekering of heeft u andere inhoudelijke vragen, adviseren wij u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekeringen zijn de enige verzekeringen waarvan zeker is dat ze ooit uit zullen keren en zijn in die zin uniek. Het gaat namelijk niet alleen om het risico van overlijden, maar om de zekerheid dat de uitvaart betaald kan worden zonder dat nabestaanden de rekening gepresenteerd zullen krijgen.
Een uitvaartverzekering dekt de kosten van de uitvaart zelf. Via een maandelijkse premiebetaling spaart u voor uw uitvaart. Wanneer u een uitvaartverzekering gaat afsluiten kunt u kiezen uit meerdere soorten. Wanneer u een georganiseerde uitvaart wenst dan kunt u het beste kiezen voor een Natura uitvaartverzekering. Hierbij stelt u een pakket van diensten en producten op die worden uitgekeerd bij overlijden.

Wanneer u liever een vast geldbedrag heeft waarmee u nabestaanden uw uitvaart kunnen organiseren is een Kapitaal uitvaartverzekering voor u waarschijnlijk een interessantere optie.

Over Interpolis verzekeringen

Interpolis is al jaren een toonaangevende verzekeraar in Nederland. De verzekeraar heeft een transparante organisatiestijl. Waarom ingewikkeld als het ook makkelijk kan? Bij Interpolis kunt u zich verzekeren voor concrete en relevante risico’s. Interpolis maakt net als Centraal Beheer, FBTO en Zilveren Kruis deel uit van Achmea.

Alternatieven voor uitvaartverzekering Interpolis op een rijtje

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Dan is het raadzaam om alle aanbieders eerst te vergelijken. Een uitvaartverzekering sluit u immers maar een keer in uw leven af. Om het voor u simpel en overzichtelijk te maken hebben wij de meest gekozen en betrouwbare verzekeraars voor u op een rijtje gezet. De inhoud van deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld door UitvaartVergelijker.nl, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder.

Dela

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
Hele leven

Vrij te besteden
€ 2.000,-

Kinder premie
tot 25 jaar

€ 7,03

Yarden

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
Vrije keuze

Kinderen gratis
tot 21 jaar

€ 8,16

Ardanta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 8.000,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 9,86

Monuta

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 85 jaar

Vrij te besteden
€ 2.600,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 11,32

PC uitvaart

Verzekerd bedrag
€ 8.000,-

Premie looptijd
tot 80 jaar

Vrij te besteden
€ 500,-

Kinderen gratis
tot 18 jaar

€ 12,12

Laatst gecontroleerd op: 5 februari 2020. Gebaseerd op een persoon met een leeftijd van 25 Jaar (01-01-1995)