Selecteer een pagina
Mensenlinq.nl is een verzameling van overlijdensberichten uit diverse landelijk, regionale en lokale kranten. Via Mensenlinq.nl is het mogelijk om een overlijdensbericht, dankbetuiging of een in memoriam te plaatsen. De plaatsing van het overlijdensbericht gaat via familieberichten.nl. U kunt er zelf voor kiezen om het overlijdensbericht wel of niet openbaar te maken via deze website. U kunt het overlijdensbericht nog persoonlijker maken door een levensverhaal in tekstvorm of You-Tube filmpje toe te voeren aan de het overlijdensbericht.
Mensenlinq

U kunt Mensenlinq.nl uitstekend gebruiken om het overlijdensbericht publiekelijk kenbaar te maken aan de buitenwereld zodat familie, kennissen en (verloren) vrienden op tijd geïnformeerd worden om samen afscheid te nemen van uw dierbare. U hoeft dan niet tal van advertenties te plaatsen in de lokale, regionale en landelijke dagbladen. De website wordt ook gebruikt als online condoleanceregister. U kunt ook een dankbetuiging of een In Memoriam plaatsen op Mensenlinq.nl. Bezoekers kunnen via de website, onderaan de rouwadvertentie, direct een kaartje of bloemetje naar u sturen. Uiteraard kunnen ze ook een persoonlijk condoleancebericht achterlaten voor u en uw naasten.

Via Mensenlinq.nl kunt u meer doen dan alleen een overlijdensbericht plaatsen. U kunt meer te weten komen over het overlijden van een persoon door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Hier kunt u ongelimiteerd gebruik van maken. U kunt ook een zoekopdracht instellen per provincie. Met een speciale emailalert, die u zelf kunt instellen, kunt u 3 familienamen uitkiezen. Zodra er een overeenstemming is tussen een geplaatste overlijdensbericht en uw gekozen familienaam, zult u per email direct op de hoogte gesteld worden van de plaatsing van dit bericht.

Adressengids & Uitvaartverzorging

Echter is Mensenlinq.nl veel meer dan een openbare database met een verzameling aan rouwadvertenties. Mensenlinq Adressengids heeft aanbieders geselecteerd welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden. Vaak wordt u deze periode geleefd. Mensenlinq maakt het voor net wat overzichtelijker waardoor u gemakkelijker keuzes kunt maken. De Adressengids is ingedeeld in verschilden fases. De informatieve fase vooraf, het regelen van het afscheid zelf of de verwerking na de uitvaart. Er is een aparte categorie met speciale aandacht voor kinderen en (huis)dieren.

Per categorie zijn er een aantal rubrieken geselecteerd. Vóór het overlijden informeert Mensenlinq.nl u graag over donorregister, uitvaartverzekering, levenstestament, palliatieve zorg, stervensbegeleiding en uitvaartadvies.

Tijdens het voorbereiden van het afscheid heeft Mensenlinq.nl een verzameling rubrieken gemaakt van onder andere de volgende informatiebronnen; natuurbegraafplaatsen, uitvaartvlinders, uitvaartbegeleiding, uitvaartverzorging https://www.mensenlinq.nl/adressengids/uitvaartverzorging-1802958, condoleance locaties, afscheidsbegeleiding en uitvaartsprekers.

Verwerken & Gedenken

Onder de categorie Verwerken & Gedenken kunt u rubrieken terugvinden die u kunnen helpen bij het verwerken en gedenken van uw overleden dierbare. Denk aan rouwbegeleiding, gedenksieraden, grafmonumenten, verliesverwerking, gedenk objecten en kunst.

Mensenlinq.nl heeft een speciale categorie gemaakt voor kinderen. In de intens verdrietige en moeilijke periode zorgt Mensenlinq voor een overzichtelijk en betrouwbaar overzicht waar je direct in contact kan komen met ervaren en gespecialiseerde mensen in rouwbegeleiding, palliatieve zorg, kindermonumenten en uitvaartverzorging speciaal gericht op het verlies van een kind.

Ook is er een speciale aandacht voor het verlies van een (huis) dier. Denk hierbij aan directe informatie over stervensbegeleiding, dierenbegraafplaatsen, gedenkobjecten, rouwbegeleiding en speciale dieren crematoria.

Mensenlinq.nl werkt hierin samen met Laatstewens.nl. Dat is de bedrijvengids voor een persoonlijke, naar eigen wens verlopende uitvaart.

Op zoek naar een uitvaartverzekering?