Selecteer een pagina

Yarden biedt sinds kort de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich flexibiliteit. U hoeft niet meer de keuze te maken voor type uitvaartverzekering bij afsluiten van de verzekering. U kunt altijd online de keuze voor type aanpassen naar situatie of wens. De leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren is verhoogd van 18 naar 21 jaar.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering
Yarden is van mening dat uw wensen en situatie kan veranderen. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is ontstaan door te luisteren naar haar klanten. Er is in enkele gevallen zelfs een mogelijkheid om een voorschot te krijgen om klanten met een terminale zieke te kunnen voorzien van thuiszorg door dit te kunnen inkopen met het voorschot.

Mocht je een verzekering afsluiten bij Yarden word je automatisch lid van de Yarden Vereniging. Dit geeft o.a recht op voorlichtingsbijeenkomsten en nazorg. Als lid krijgt u van de vereniging 10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg laat verzorgen.

Uitvaartorganisatie Yarden kijkt terug op een solide jaar waarin goede resultaten zijn geboekt. Mede door de overname van de uitvaartportefeuille van NorthWest is de verzekeringsportefeuille verder toegenomen. In 2015 keerde Yarden een ledenvoordeel van € 8,1 miljoen uit. Dit geeft nabestaanden recht op een extra vrij besteedbaar bedrag van minimaal 10% bovenop de verzekerde som, te besteden aan de uitvaart van de verzekerde.

Sinds juli 2013 bezit Yarden de Gouden Oor Erkenning. Deze certificering van het onafhankelijke instituut Stichting Gouden Oor is een bewijs dat de aanbevelingen die Yarden van het instituut krijgt, structureel in de bedrijfsvoering worden geïmplementeerd.

In het verslagjaar is de klanttevredenheid gestegen van 7,8 (2014) naar 8,0 (2015). Leden en klanten van Yarden waardeerden de dienstverlening van Yarden Uitvaartzorg opnieuw met een 9+.  Yarden vervult een belangrijke maatschappelijke functie die bijdraagt aan de slogan ‘Een goed afscheid helpt je verder.’

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden de uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden kunt u online afsluiten. Bereken hier uw premie.