Selecteer een pagina
Overstappen uitvaartverzekering. U moet bedenken dat het in de meeste gevallen niet verstandig is om over te stappen naar een andere uitvaartverzekeraar. Om een overstap te regelen moet u vaak de huidige uitvaartverzekering afkopen. De uitvaartverzekeraar zal voor deze afkoop kosten in berekening brengen.Vaak wordt er niet overgestapt omdat deze uitvaartverzekering een leven doorloopt.
Overstappen uitvaartverzekering

Bijverzekeren uitvaartverzekering

Als u ontevreden over de premie of uitvaartverzekeraar bent en u toch wilt overstappen, zou u zicht kunnen bijverzekeren. Door u bij te verzekeren blijft het opgebouwde kapitaal en verzekering staan. Er zijn een aantal opties om u bij te verzekeren.

  • Bijverzekeren bij uw huidige verzekeraar.
  • Bij  andere verzekeraar een tweede uitvaartverzekering afsluiten.
  • Zelf sparen een vast bedrag sparen op een spaarrekening.

Vaak is bijverzekeren een voordeligere optie dan de huidige verzekering op te zeggen en een nieuwe verzekering af te sluiten.

Het is verstandig altijd goed te vergelijken voordat u een uitvaartverzekering afsluit. U sluit immers deze verzekering voor een lange periode, uw leven. Het opzeggen en overstappen brengt altijd kosten met zich mee. Mocht u inhoudelijk vragen hebben over het overstappen en/of opzeggen van uw huidige uitvaartpolis, raden wij u aan contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon of uw huidige uitvaartverzekeraar.