Selecteer een pagina

Yarden reclame Ali B

Yarden heeft deze week een nieuwe reclame campagne gelanceerd. In de commercial wordt Adelheid Roosen opgevolgd door Ali B. De focus van de Yarden reclame Ali B ligt om de wensen en de dood bespreekbaar te maken.

Yarden reclame Ali B
De focus van de Yarden reclame Ali B ligt om de wensen en de dood bespreekbaar te maken.  Ali B heeft bij het overlijden van zijn vader ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de persoonlijke wensen zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Hij vertelt in de reclame boodschap zijn persoonlijk verhaal over deze tijd en het afscheid.

Het is belangrijk voor een nabestaande voor de verwerking om de uitvaartwensen van een dierbare overledene te vervullen.

Ron Bavelaar, directievoorzitter van Yarden: ‘Voor de verwerking van het verlies is het van belang om recht te doen aan de laatste wensen van de overledene. Op basis van ervaring en onderzoek weten wij dat veel mensen onbekend zijn met hun eigen uitvaart- en afscheidswensen en die van hun dierbaren. Nabestaanden hebben het dan extra zwaar met het regelen van de uitvaart, omdat zij niet weten of de uitvaart voldoet aan de wensen van de overledene. Het is goed dat mensen de dood bespreken en nadenken over hun uitvaartwensen, hierover praten met hun dierbaren en hun wensen vastleggen. Daar roepen wij in onze nieuwe campagne toe op.’ De campagne is hier te bekijken.

Yarden uitvaartverzekering

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden een van de bekendste uitvaartorganisaties van Nederland. Yarden biedt momenteel de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich flexibiliteit. U hoeft niet meer de keuze te maken voor type uitvaartverzekering bij afsluiten van de verzekering. U kunt altijd online de keuze voor type aanpassen naar situatie of wens. De leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren is verhoogd van 18 naar 21 jaar. Lees meer over de Mijn Laatste wensen uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een betrouwbare uitvaartverzekering? Wij vergelijken uitvaartverzekeringen op basis van inhoud en premie. Waaronder de uitvaartverzekeringen van Yarden.