Selecteer een pagina
U kunt op dit moment geen Proteq uitvaartverzekering meer afsluiten. De Uitvaartverzekeringen van Proteq zijn Reaal uitvaartverzekeringen geworden. Heeft u al een polis bij Proteq verzekeringen? Dan verandert er buiten uw polisnummer voor u niets!

Proteq verzekeringen en Reaal vallen onder het zelfde moederbedrijf. Om de dienstverlening te verbeteren is administratie van Proteq uitvaart ondergebracht bij Reaal.

Proteq uitvaart
Op UitvaartVergelijker kunt u simpel en onafhankelijk uitvaartverzekeringen vergelijken van de meest gekozen en betrouwbare aanbieders.

Proteq uitvaartverzekering afkopen?

Logo Proteq verzekeringen
Wanneer u eraan denkt om uw Proteq uitvaartverzekering stop te zetten om vervolgens de huidige waarde uit te laten keren dan kunt bij Reaal uw uitvaartverzekering afkopen.

Goed om te weten is dat het afkopen van de uitvaartpolis niet altijd mogelijk is. Als uw polis gekoppeld is of op naam van meerdere personen staat heeft u altijd toestemming nodig om uw uitvaartpolis af te kopen.

Wanneer u besluit om uw Proteq uitvaartverzekering af te kopen adviseren wij u contact op te nemen met uw financieel tussenpersoon.

Over Proteq verzekeringen

Proteq heeft als doel om met zo weinig mogelijk tijd en geld uw risico’s te verzekeren. Dit doet het bedrijf door te werken met beknopte aanvraagformulieren en het aanbieden van zeer scherpe premies.

Proteq verzekeringen en Reaal hebben hetzelfde moederbedrijf, VIVAT Verzekeringen. Om te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke dienstverlening is Proteq uitvaart is sinds 2016 ondergebracht bij Reaal verzekeringen.

Reaal uitvaartverzekeringReaal uitvaartverzekering

Heeft u in het verleden een verzekering afgesloten bij Proteq? Stel dat u onderverzekerd bent dan is het slim om een aanvullende verzekering te nemen op uw nieuwe Reaal uitvaartverzekering zodat uw nabestaande niet voor hoge onvoorziene kosten komen te staan bij uw overlijden.

Reaal verzekeringen is al meer dan een eeuw actief in Nederland. Er is afgelopen periode veel veranderd aan het gezicht van de organisatie. Zo is er is een nieuw logo en een gloednieuwe website. Ook biedt Reaal sinds 2014 de mogelijkheid om verzekeringen online af te sluiten. Naast uitvaartverzekeringen kunt u bij Reaal ook terecht voor overlijdensrisicoverzekeringen.